Saša Popović i Suzana Jovanović pripremili "gala" vjenčanje za sina - BIGportal.ba
Ex Yu

Saša Popović i Suzana Jovanović pripremili “gala” vjenčanje za sina

Njih dvoje su se upoznali na u “Grand produkciji”, gdje je on radio kao tonac, a ona je i dalje zaposlena kao šminkerka. Mladenci i njihovi roditelji su brinuli o svakom detalju, pa su se odlučili da veselje bude upriličeno radnim danom zbog toga što su pjevači angažovani vikendom po…

Njih dvoje su se upoznali na u “Grand produkciji”, gdje je on radio kao tonac, a ona je i dalje zaposlena kao šminkerka. Mladenci i njihovi roditelji su brinuli o svakom detalju, pa su se odlučili da veselje bude upriličeno radnim danom zbog toga što su pjevači angažovani vikendom po raznim svirkama.

Porodica Popović odabrala je najskuplji meni, od 85 evra po osobi, gdje će se naći bogato posluženje. Gostima će biti posluženo više od 20 vrsta sireva, pršute, domaći proizvodi, nekoliko vrsta mesa, pečenje, morski plodovi, prilagođena ishrana (veganska i vegeterijanska), kao i najskuplja vina i žestine.

Sala će biti dekorisana po njihovoj želji. Budući supružnici uveliko žive zajedno, a obe porodice se lijepo slažu. Očekuje se i više od 300 zvanica, najviše pjevača sa estrade.

Suzana i Saša su svoju djecu izveli na pravi put, a pjevačica je imala, kako kaže, sreću da upozna Popovića, koji je Danijela prihvatio kao svoje dijete.

Vjenčanju se posebno raduje njihova kćerka Aleksandra, koja je vezana za brata.

“Aleksandra je presrećna. Ja sam pod najvećim stresom, a ova moja deca kao da se ne žene i ne udaju, oni su flegmatični, sve to polako. Kad god ih pozovem da pitam da li su sve završili sa organizacijom, samo kažu: ‘Mama, sve je pod kontrolom, opusti se.’ Mladenci zaista ne vole ništa veliko i spektakularno, skromni su oboje, ali na kraju se spisak proširuje jer ne možete da ne zovete ljude na čijim smo veseljima mi bili. Koliko god da ih dođe, svi su dobrodošli, samo da protekne sve u najboljem redu. Veselje je jednom u životu, rekla sam i sinu i snajki: ‘Jednom je svadba i više nema'”, objasnila je Suzana.

Pjevačica kaže da je prezadovoljna snajkom.

“Ona je toliko jednostavna devojka da se sa njom nikada nije nazirao nikakav problem. Kada je neko skroman, jednostavan i normalan, onda ništa nije teško. Vredna je jako i pažljiva, u početku sam joj samo davala neke savete vezano za Danijela, kako šta treba da uradi ili ne treba, ali to su sve sitnice. Kao i svaka majka, za dobrobit dece i njihovu sreću, jer ipak mi smo najsrećniji kada su deca srećna i kada se lepo slažu”, zaključuje ona, prenosi 

Magazin.Novosti.

Danas objavljeno

Severina pokazala isklesanu figuru u kupaćem kostimu

Vanja A

Željko Rebrača otkrio istinu o svom zdravstvenom stanju

Vanja A

Ovako je Nikola Rađen opisao Anu Kokić

Vanja A

Ostavite komentar