Saša Matić otkrio detalj iz prošlosti koji niko nije znao! - BIGportal.ba
Ex Yu

Saša Matić otkrio detalj iz prošlosti koji niko nije znao!

Godine su prošle od kako se Saša Matić upisao u legende narodne muzike, a taj svoj status s vremenom samo potvrđuje. Saša je sada ispričao anegdotu o kojoj će se, bez sumnje, i te kako pričati.

Saša je, naime, od Zorana Šijana samo za jednu pesmu dobio bakšiš od 2.000 maraka. Međutim, Saša je taj novac odmah hteo da pokloni pevaču koji je to veče pevao u klubu.

– Ima jedna interesantna priča, ja sam svirao po klubovima u Beogradu, nisam imao album. Perica Ognjenović je išao iz Zvezde u Rusiju ja mislim da igra i pravio je oproštajno veče. I zovu me tad iz “Kluba M”, i kažu mi da je tu pokojni Zoran Šijan i hoće da dođeš ti samo da mu otpevaš “Dva galeba bela”. Ovamo kod Perice sve već bilo završeno i rekoh ‘ajde da idemo. Ja došao u “Klub M” uzmem mikrofon i krećem. I kako ja pevam, on meni daje novčanicu, ja stavljam u džep, daje mi i drugu, ja i nju stavljam u džep. I kad sam završio odem sa drugom do toaleta i zamolim ga samo da mi proveri šta sam stavio to u džep, on vadi i kaže “to su ti 2.000 maraka” – priča Sale.

Međutim, kako kaže, kad god bi gostovao negde, ili upao nekome u svirku, sav bakšiš koji bi dobio na mikrofon ostavio bi tome ko peva.

– Uvek sam to radio ako je neko veselje i svira drugi bend, a ja uzmem malo vremena, ja njima ostavim bakšiš koji dobijem na mikrofon. Tako i sada, uzmem te novčanice i vratim se da ih dam Vladi, koji je pevao to veče – priseća se Saša i navodi kako pevač nije hteo da ih uzme, već je zahtevao da ga vodi na doručak.

blic.rs

Danas objavljeno

Norvežani završili snimanje kadrova za film o stradanju Srba u Karašjoku

Zeljka

Srbi ispred Adel: Šta se u Hrvatskoj najviše sluša na Jutjubu?

Zeljka

Petar Grašo čeka dete: Danijela Martinović, dostojanstvena – neće odustati

Zeljka

Ostavite komentar