SAŠA KOVAČEVIĆ u Turskoj pojačao efekat treninga kako bi što lakše došao do PLOČICA! - BIGportal.ba
Ex Yu

SAŠA KOVAČEVIĆ u Turskoj pojačao efekat treninga kako bi što lakše došao do PLOČICA!

Saša Kovačević ima savršeno telo, ali za to nije zaslužna samo teretana. Kako Kurir otkriva, on se poslužio i estetskim zahvatom kako bi imao što lepši stomak.

Naime, kako tvrdi naš izvor, jedan od najpopularnijih pop pevača podvrgao se tretmanu u Turskoj pomoću kojeg se što lakše i brže dolazi do tzv. siks peka – idealnih trbušnjaka. Zapravo, uz ovu intervenciju pojačava se efekat treninga i napornih vežbi, koje on već godinama praktikuje.

Kako smo proverili na sajtu poznate turske klinike za estetsku hirurgiju, cena ovog zahvata je 3.800 i 4.800 evra, u zavisnosti za koju metodu se pacijent odluči.

– Najviše pacijenata odlučuje se za taj zahvat sa već izgrađenim mišićima na telu i na taj način se rešava višak masnoće u donjem delu stomaka – navodi naš izvor.

Kako on dalje navodi, Kovačević i dalje redovno odlazi u teretanu i vodi računa o ishrani. I pored toga što je pribegao ubrzanoj metodi stvaranja trbušnjaka, on ne odustaje od napornih treninga.

Inače, Sašu su svojevremeno optuživali da je lice unakazio plastičnim operacijama, ali je on demantovao da je bilo šta korigovao. Tad je otkrio da je išao na operaciju u Tursku, ali ne lica, već sinusa. Tada je i saznao za ovaj popularni zahvat i gde rade vrhunski stručnjaci.

– Treći put sam operisao sinuse jer 20 i nešto godina imam problem sa alergijama i na svakih šest-sedam godina rešavam problem s nosnim školjkama, da ne zamaram sad. To je bio razlog zašto smo otišli, iskoristio sam ovaj period kad nemamo posla i mogu sebi da dozvolim da budem otečen i kakav god, to je bio razlog – rekao je Saša u emisiji “Ekskluzivno”.

Danas objavljeno

Prije sedam godina preminuo legendarni Monteno: Majko, za tebe sam Kemo, a za oca sam Monteno

Vanja A

Novak Đoković dobija orden Nikole Tesle: “Novi srpski genije”

Zeljka

Mnogi kažu da Biljana NEVJEROVATNO LIČI na Tanju

Zeljka

Ostavite komentar