Saša Kapor ispričao kako je sa porodicom sletio kolima u rijeku - BIGportal.ba
Ex Yu

Saša Kapor ispričao kako je sa porodicom sletio kolima u rijeku

Pevač Saša Kapor (34) 2015. godine doživeo je sa ženom Nikolinom Kovač (29) i malenim sinom saobraćajnu nesreću, po povratku iz Sarajeva.

Pevač Saša Kapor (34) 2015. godine doživeo je sa ženom Nikolinom Kovač (29) i malenim sinom saobraćajnu nesreću, po povratku iz Sarajeva.

Oni su sleteli s puta, nakon nakon što im je vozilo iz suprotnog smera ušlo u traku.

Kako Saša danas kaže, zahvalan je Bogu i ribarima.

– Na žalost, taj dan se desilo to što se desilo, da nam je čovek ušao u naš smer kada smo se vraćali iz Sarajeva. Nikolina, Nikolaj i ja, on je tad imao dve godine i par meseci. Opet, na našu sreću i zahvaljujući Bogu i svim tim ljudima, ribarima koji su bili tu kad smo sleteli u reku sve je prošlo s minimalnim posledicama – ispričao je Saša za Premijeru, vikend specijal.

– Kada smo sleteli u reku, ja sam u tom trenutku razmišljao kako da izađemo iz auta. Kako smo sleteli dole, video sam da auto još ima struje, spustio sam prednja dva prozora, uzeo sam Nikolaja sa zadnjeg sedišta, otkopčao ga, dodao ga Nikolini. U tom trenutku su ljudi koji su bili tu na pecanju, igrom slučaja, krenuli ka nama i onda smo prvo dodali Nikolaja i onda smo Nikolina i ja izašli – ispričao je Saša i prokomentarisao novinske natpise da je Nikolina sina “izbacila” kroz prozor.

– Tako je, ali nije ga izbacila, samo smo ga dodali. Taj prvi čamac sa tim divnim ljudima prišao je sa Nikolinine, suvozačeve strane, i kako sam ga ja uzeo, dodao sam ga Nikolini i Nikolina ga je dodala tim ribarima – rekao je on i istakao da se i danas naježi kada pomisli na nesreću.

Danas objavljeno

Petar Grašo o šalama na račun njegove veze sa Hanom

Vanja A

Otkriven pravi razlog razvoda braka Severine i Igora: U sve je umiješana porodica

Vanja A

Ana Stanić je objavila maksi singl: Moja Nova godina!

V.R.

Ostavite komentar