Šarović: Ovo je kapitulacija! - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Šarović: Ovo je kapitulacija!

Mislim da ni samim učesnicima nije sasvim jasno šta su dogovorili. Biće zanimljivo vidjeti kako će Sporazum implementirati. Ovo je kapitulacija”, rekao je Šarović komentarišući jučerašnji Sporazum koji su potpisali Bakir Izetbegović (SDA), Dragan Čović (HDZ) i Milorad Dodik (SNSD). Predsjednik Srpske demokratske stranke Mriko Šarović rekao je danas da…

Mislim da ni samim učesnicima nije sasvim jasno šta su dogovorili. Biće zanimljivo vidjeti kako će Sporazum implementirati. Ovo je kapitulacija”, rekao je Šarović komentarišući jučerašnji Sporazum koji su potpisali Bakir Izetbegović (SDA), Dragan Čović (HDZ) i Milorad Dodik (SNSD).

Predsjednik Srpske demokratske stranke Mriko Šarović rekao je danas da ni samim liderima vladajućih stranaka ”nije jasno šta su potpisali”.

On je potpisivanje Sporazuma okarakterisao kao ”kapitulaciju” zbog ”popuštanja SNSD-a i pristanka da BiH bude članica NATO-a”.

  • Mislim da ni samim učesnicima nije sasvim jasno šta su dogovorili. Biće zanimljivo vidjeti kako će Sporazum implementirati. Ovo je kapitulacija”, rekao je on komentarišući jučerašnji Sporazum koji su potpisali Bakir Izetbegović (SDA), Dragan Čović (HDZ) i Milorad Dodik (SNSD).

”Sada će vidjeti ko je izdajnik Republike Srpske i srpskog naroda”, dodao je on.

(Agencije)

Danas objavljeno

Dačić: Fajon sama sebe diskvalifikovala

D V

Kon: Mjere neće biti ublažene

D V

“Iran da poštuje odredbe sporazuma ako želi povratak SAD”

D V

1 Komentar

seljak 6 Avgusta, 2019 at 3:43 pm

Izmakle fotelje pa se lupeta. Nije jasno sta je potpisano, ali se zna da je kapitulacija?
Malo smo u sukobu sa samim sobom.

Odgovori

Ostavite komentar