28. Februara 2020.

Šarović: Nema koalicije sa Miloradom Dodikom i SNSD-om

Big Portal

Šarović je naglasio da SDS treba da smijeni SNSD sa vlasti, a ne da sa njima pravi bilo kakvu koaliciju.

„To je jasna poruka svim SDS-ovcima – nema koalicije sa Miloradom Dodikom i njegovim SNSD-om. Svaki SDS-ovac mora da se distancira od ovakve politike koju vode SNSD i Dodik koji bruka i Republiku Srpsku i naš narod“, kazao je Šarović.

Govoreći o izborima u Bijeljini, Šarović je ponovio da će SDS imati kandidata za gradonačelnika a on mora da bude SDS 100%.

„Svaki kandidat za gradonačelnika mora jasno da se distancira od politike Milorada Dodika. Taj otkolon mora da bude jasan i snažan, ukoliko želi da bude kandidat za gradonačelnika. Кo je za politiku SDS-a sa nama je, ko nije i misli da treba veličati politiku Milorada Dodika taj nije sa nama i ne može da predstavlja SDS bilo gdje. Mi u Bijeljini idemo kao i do sad pobjednički i da se suprotstavimo politici koju predstavlja Milorad Dodik“, kazao je Šarović.

Podsjetimo da je Milorad Dodik prije dva dana kazao da je postignut dogovor sa gradonačelnikom Bijeljine i potpredsjednikom SDS Mićom Mićićem da on bude SNSD-ov kandidat za gradonačelnika Bijeljine.

Nakon toga oglasio se Mićić na fejsbuk profilu ostavljajući poruku:

“Razgovaramo sa svima kojima je u cilju razvoj Senberije, jer naši projekti moraju biti nastavljeni, Srpska demokratska stranka je naš jedini politički izbor”.

(BN)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare