Šarliz Teron traži gej verziju filma "Umri muški" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Šarliz Teron traži gej verziju filma “Umri muški”

Južnoafrička glumica Šarliz Teron (47) razveselila je jednog obožavatelja, ali i mnoge druge, kada mu je na njegov tvit odgovorila da joj se sviđa njegov predlog za njen potencijalni novi film.

Kada je prošle godine jedan tviteraš izneo ležeran predlog na Tviteru, verovatno nije očekivao oduševljenje koje će pokrenuti.

“Lezbijski božićni filmovi su ok i dobri, ali ono što stvarno želim da vidim je “Umri muški” u čijoj verziji Šarliz Teron divlja kako bi spasila svoju ženu”, napisao je na Tviteru njen obožavatelj.

“Gde da potpišem”, odgovorila mu je Teron.

U velikom intervjuu za strane medije Teron je potvrdila da joj je to sjajna ideja te kazala kako je spremna da prihvati takvu ulogu te da joj samo nedostaje studio koji bi bio voljan da snimi taj film.

“Da, bih, zato sam i odgovorila odmah na Tviteru, jer sam jednostavno mislila tada, a i sada, da je to sjajno. Pomislila sam ‘ova osoba mora da počne da predlaže stvari. To je odlična ideja. A činjenica da bi bile dve žene, odmah sam pomislila ‘Da, potpiši me za to'”, priznala je Šarliz.

Teron je u akcijskim hitovima “The Old Guard”, “Atomska plavuša” i “Mad Max: Fury Road” pokazala izuzetan talenat u brojnim žestokim scenama. Za očekivati je da bi se odlično snašla u ženskoj verziji kultnog Džona Meklejna. Za sada nema konkretnih dogovora o nekom sličnom filmu.

U međuvremenu, dok radi na drugim projektima i čeka da neko napiše lezbijski ‘Umri muški’, Šarliz je promenila imidž i obojila svoju prepoznatljivu plavu kosu u crno. Imidž je navodno promenila zbog uloge u filmu “Old Guard 2”.

Danas objavljeno

Parče papira prodato na aukciji za više od 200.000 funti?!

Vanja A

Slavne dame koje nisu imale intimne odnose prije prve bračne noći, razlozi će vas sigurno iznenaditi

Vanja A

Heidi Klum u djetinjstvu imala hit frizuru, da li biste je prepoznali?

Vanja A

Ostavite komentar