8. Augusta 2020.

Šarliz Teron napunila 45, ali je i dalje najfatalnija žena Holivuda

Big Portal

Popularna slavljenica često i u privatne svrhe menja imidž, a najčešće je u pitanju frizura – dužina i boja kose s kojom često eksperimentiše. Ipak, kada je u pitanju transformacija za potrebe filma, tu je glumica neprikosnovena. Najjači utisak je ostavila kada se za film „Monster“ (Monstrum) toliko radikalno promenila i ugojila neverovatnih 25 kilograma, pa smo je tada jedva prepoznali. Ulogom serijskog ubice Ajlin Kerol Šarliz je ostavila publiku bez reči i ta uloga ju je katapultirala u najveće zvezde Holivuda, te je opet dobijala angažmane tog tipa.

Prošle godine je za potrebe filma „Bombshell“ je ponovo promenila lični opis i publika u trejleru nije mogla da je prepozna. Njoj su tada izrađene posebne facijalne proteze koje su je učinile gotovo neprepoznatljivom. Za potrebe filmova „Atomic Blonde“ i „Tully“ Šarliz je morala prvo da svoje telo dovede u top formu zbog zahtevne fizičke uloge, a potom da se ugoji preko 15 kilograma.

Nije joj bilo teško ni da se ošiša na ćelavo kada je dobila ulogu u filmu „Mad Max: Fury Road“ iz 2015. godine. Nedavno je objavila i snimak na kome brije glavu, a u opisu videa je napisala da je u pitanju sećanje na stvaranje Fjurioze, lika koji je tumačila u filmu.

Jedino što još može da se doda jeste da glumica, koju god promenu da napravi – i dalje izgleda zanosno i prelepo.

Ipak, njen život nije uvek bio glamurozan. Glumica je imala 15 godina kada je njena majka ubila njenog oca alkoholiačra u samodobrani. Govoreći o tome šta se dogodilo rekla je da njen otac bio toliko pijan, „da nije mogao da hoda kada je ušao u kuću s pištoljem“.

– Majka i ja smo bile u spavaćoj sobi naslonjene na vrata, pošto je gurao vrata. Vratio se korak unazad i pucao u vrata tri puta. Nijedan metak nas nije pogodio, što je pravo čudo. Ali u samoodbrani, ona je pucala u njega – rekla je Šarliz pre nekoliko godina.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare