Sara Jo predstavlja novu pjesmu - „Kaži mi“ - BIGportal.ba
Ex Yu

Sara Jo predstavlja novu pjesmu – „Kaži mi“

Foto: Benny Gasi
O novom spotu i provokativnom tekstu pesme priča ceo region

Posle hit singlova „Bez sna“ i „Mili, mili“, pop zvezda Sara Jo objavila je novu pesmu „Kaži mi“, koju je promovisala putem Instagram Live-a.

Sarini pratioci mogli su da čuju uključenja njenih prijatelja i saradnika, i da po prvi put prisustvuju njenoj promociji.

Odmah nakon toga, pesma je objavljena na YouTube-u, a prvi komentari i oduševljenje publike svedoče o tome da je mlada zvezda i ovoga puta uspela da pomeri sopstvene granice i publici se predstavi u potpuno novom i svežem izdanju.

Spot za pesmu „Kaži mi“ Sara je prethodnih dana najavljivala kroz fotografije i kratke snimke, a publika je sada konačno u prilici da vidi sve ono na čemu je vredno radila prethodnih meseci.

– Oduvek sam želela da imam spot sa zahtevnom plesnom koreografijom, u čemu mi je pomogao sjajni plesač iz Slovenije, moj partner u spotu, Žiga Sotlar. Nadam se da će se publici dopasti i da će zavoleti „Kaži mi“. S obzirom na to da sam se zasitila agresivnijeg pristupa u pesmama, poželela sam da ovog puta pružimo publici potpuno drugačiji vajb – lagan i nežan, a u isto vreme upečatljiv i senzualan. kaže Sara za Novosti onlajn.

Njena nova pesma „Kaži mi“ nastala je u „Bassivity“ studiju, a i ovu „stvar“ kao i prethodne Sarine singlove „Bez Sna“ i „Mili, mili“ potpisuje Nikola Kirćanski Kei. Reditelj spota je Lazar Bogdanović.

Danas objavljeno

Četiri godine poslije očeve smrti, Sloboda Mićalović smogla snage da učini ovo

V.R.

Milica Pavlović otkrila koliko su kolege bile surove preme njoj!

V.R.

Slavica Ćukteraš izjavila da je sebi najbitnija

V.R.

Ostavite komentar