30. Juna 2022.

Sara Jo potkačila Nevenu: “Mene su roditelji vaspitali”

Big Portal
https://www.instagram.com/p/CfELZviszIh/?utm_source=ig_web_copy_link

Ako je verovati jednoj strani, reklo bi se da je odnose zategla upravo Nevena Božović, budući da je Sara Jo bila voljna da porazgovara.

Njih dve su se srele u Herceg Novom gde se održao festival “Skale 2022.”, ali izgleda da Nevena ne odustaje od svojih principa. Ona je čak i napustila festival u nekom trenutku, samo da se ne bi srela sa Sarom.

“Roditelji su me vaspitali da se javim svim ljudima koje poznajem, za razliku od nekih”, opisala je Sara Nevenin postupak.

Podsetimo, godinama se priča o sukobu pevačica Sare Jo i Nevene Božović, koje su se zajedno takmičile u šou programu “Prvi glas Srbije”, a potom zajedno i nastupale u grupi “Moje 3”. Pevačice i dojučerašnje drugarice zaratile su zbog odbojkaša Aleksandra Atanasijevića.

U periodu kada su krenule da se izbegavaju u javnosti, Sara Jovanović otpočela je romansu sa odbojkašem Aleksandrom Atanasijevićem, dok se Nevena nije izjašnjavala o svom emotivnom statusu. Godinu dana kasnije Sara je saopštila da je njena veza okončana.

Nekako u isto vreme krenule su glasine da nekadašnje drugarice više ne razgovaraju, ali i da je Nevena viđena u društvu Sarinog bivšeg dečka. Obe su se pretvarale da se ništa ne dešava, ali je svima bilo jasno da su odnosi narušeni. Sara je jednom prilikom otkrila šta se zaista dogodilo među njima.

“U jednom trenutku svašta se izdešavalo, svašta se pojavilo u medijima, ja sam to sve ignorisala, očekujući da će druga strana da me pozove na neku kafu da se sve to razjasni. – Onda sam ja nju pozvala na kafu jer sam videla da tu postoji neka ogromna neprijatnost. Dobro šta se zbiva, zvučaću kao tinejdžerka, ali videla sam da si me otpratila sa Instagrama. Ona mi je rekla da ju je tako posavetovala osoba koja joj vodi Instagram. Ja sam sedela preko puta nje i shvatila da nema uopšte poente moja posvećenost i moje razumevanje. Sve je palo u vodu”, rekla je Sara.

Sara je istakla i da joj je žao što su neke stvari među njima i danas ostale nejasne.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare