14. Marta 2022.

Saopštenje Zvezde pred meč sa Rendžersom: Dođite ranije

Big Portal

Crveno-beli jure minus od tri gola, ali uz pune tribine pokušaće da nadoknade propušteno iz prvog meča u Glazgovu.

Ipak, iz uprave kluba se izdali saopštenje u kojem podvlače da je klub pod uslovnom kaznom i da će otuda svaki i najmanji incident biti koban, pa otuda pozivaju navijače na fer i korektno navijanje.

Podsećamo vas da je Crvena zvezda još uvek pod uslovnom kaznom UEFA, te da će čelnici evropske kuće fudbala pomno pratiti dešavanja na našem stadionu. Iz tog razloga, vrlo je važno da se svi na stadionu pridržavaju ustaljenih pravila, kako naš klub ne bi bio ponovo kažnjen“.

Svi koju u četvrtak dođu na Marakanu, moraju imati kartu bez obzira na godine. To se odnosi i na decu koja moraju da imaju svoje sedište, jer zbog velike gužve neće moći da sede u krilu roditelja ili pratilaca. Kapije Marakane biće otvorene tri sata pre početka meča, i pozivamo sve navijače da dođu ranije i zauzmu svoje mesto kako bi se izbegle gužve na ulazima“.

Takođe, apelujemo na navijače da na istočnoj tribini ne zauzimaju mesto na rampi za invalide, kako bi oni imali adekvatan pogled na teren. Podsećamo da karte kupljene za meč sa Ludogorecom važe za utakmicu sa Rendžersom, i da nije potrebna nikakva zamena, već je dovoljno samo doći sa tom ulaznicom“, stoji u saopštenju Crvene zvezde.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare