Saopštenje povodom projekta NLB #Okvirpomoći - BIGportal.ba
PR Oglasi

Saopštenje povodom projekta NLB #Okvirpomoći

Podržavajući preduzetnike, mikro i mala preduzeća možemo učiniti mnogo za društvo u cjelini

Preduzetništvo, mikro i mala preduzeća su pokretačka snaga ekonomskog napretka i značajno doprinose razvoju ekonomije u lokalnom okruženju. Ovaj segment privrede je pretrpio brojne negativne posljedice pandemije, i u interesu svih nas je da ih podržimo kako bi prevazišli krizu.

NLB Banka a.d. Banja Luka se zalaže za ublažavanje posljedica krize, i uplatom sredstava u Fond solidarnosti Republike Srpske pomogla je u prvim mjesecima pandemije.

Projekat #OkvirPomoći je regionalni projekat u kome će sve članice NLB Grupe u svojim sredinama ponuditi podršku u oglašavanju odabranim privrednicima i tako dati doprinos ekonomskom oporavku lokalnih zajednica.

NLB Banka Banja Luka će zajedno sa partnerima kroz projekat #OkvirPomoći ustupiti prostor za oglašavanje preduzetnicima, poljoprivrednicima, te mikro i malim preduzećima, kako bi pomogla da lakše prevaziđu posljedice krize.

“Pomoći ćemo širenju pozitivnih priča privrednika kroz naše komunikacijske kanale, i kroz kanale naših medijskih partnera, i omogućiti im da iskoriste medijski prostor za reklamiranje svojih proizvoda i usluga. Dragi privrednici, klijenti NLB Banke, prijavite se na poziv za učešće u projektu #OkvirPomoći koji je otvoren za sve samostalne preduzetnike, mikro ili mala preduzeća, zadruge i poljoprivredna gazdinstva ili farme, nezavisno od djelatnosti kojom se bavite”, izjavili su u NLB Banci Banja Luka.

Na internet stranici Banke www.nlb-rs.ba/okvir možete pronaći sve potrebne informacije kao i obrazac za prijavu. Poziv je otvoren do 19.06.2020. godine. Sa svakim odabranom klijentom, NLB Banka će pojedinačno dogovarati način oglašavanja.

Zahvaljujući dugogodišnjem partnerskom odnosu i odličnoj saradnji sa brojnim medijima, NLB Banka Banja Luka će odabranim privrednicima ustupiti prostor za reklamiranje na televiziji, radio stanicama koje pokrivaju cijelu Republiku Srpsku, bilbordima i displejima, kao i na društvenim mrežama i internet portalima. Pored podrške u oglašavanju, privrednici će imati mogućnost i za instalaciju besplatnog POS uređaja na godinu dana, kao i NLB Business karticu bez mjesečne članarine za prvu godinu.

Sve aktuelnosti u vezi sa projektom #OkvirPomoći moći ćete pratiti na našoj web stranici i na profilima Banke na društvenim mrežama – LinkedIn, Facebook in Instagram.

 Podržavajući lokalnu privredu možemo učiniti mnogo za društvo u cjelini, jer #ZajednoSmoJači.

NLB Banka a.d. Banja Luka,

Za sve što dolazi.

Danas objavljeno

NESTRO popust za regresirano gorivo!

Zeljka

Proljećni Addiko Red Week uz kredit bez troškova obrade i poklon do 500 KM

Zeljka

Kompanija Molson Coors BH i brend Jelen pivo ostvarili uspješnu saradnju sa međunarodnim udruženjem „InHELP“

Zeljka

Ostavite komentar