Sansa Stark se udala i vjenčanje je bilo skromnije od svake svadbe na kojoj ste bili - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Sansa Stark se udala i vjenčanje je bilo skromnije od svake svadbe na kojoj ste bili

Zvijezda “Igre prestola” Sofi Tarner i muzičar Džo Džonas, nakon dvogodišnje vjeridbe, izgleda nisu željeli grandiozno, preskupo vjenčanje, već su to uradili skromno.

Zapravo, sve je izgledalo kao na filmu u kom se parovi brzinski vjenčaju – u Little White Wedding kapeli u Las Vegasu, uz blagoslov imitatora Elvisa i muzičku pratnju kantri dua Dan i Shay. Ceremonija je održana nakon Džoovog nastupa na Billboard Music Awards, i njoj su prisustvovali članovi porodice i prijatelji, uključujući DJ Dipla koji je i zabilježio ovaj poseban trenutak na svom Instagram nalogu putem live uključenja i storija.

Sofi nije nosila vjenčanicu, već kombinezon, na glavi je imala veo, a na nogama Gucci papuče.

Mladina djeruša je bila indijska glumica Priyanka Chopra, žena Džoovog brata Nika. Svoje Las Vegas vjenčanje Tarner i Džonas su upotpunili slikanjem na roze Kadilaku, nakon čega su uskočili u đakuzi, sa sve odjećom sa vjenčanja. Simpatično i spontano.

Detalj sa venčanja

Par je oduvijek i naglašavao da želi skromno vjenčanje, te je tako i bilo – ceremonija je koštala svega 600 dolara. Tarner i Džonas nisu jedini holivudski par koji je imao vjenčanje u Vegasu. U gradu grijeha vjenčali su se i Brus Vilis i Demi Mur, Frenk Sinatra i Mia Farou, Rita Hejvort i Dik Hejms.

Sofi i Džo

*

Detalj sa venčanja

*

Detalj sa venčanja

*

Little white wedding kapela
Little white wedding kapela Foto: Profimedia

 

Izvor: Noizz.rs

Danas objavljeno

Dodjela nagrada Zlatni Globus odložena za januar

Zeljka

Razvodi se glumac Šon pen, nakon godinu dana braka

Zeljka

Najpoznatija ruska manekenka opet u toplesu

Zeljka

Ostavite komentar