SANjAO SAM DA JE UMRLA, GRLIO SAM SANDUK I KUKAO Tozovac se nedavno oženio Mimom, a malo ko zna da iza sebe već ima jedan brak - BIGportal.ba
Ex Yu

SANjAO SAM DA JE UMRLA, GRLIO SAM SANDUK I KUKAO Tozovac se nedavno oženio Mimom, a malo ko zna da iza sebe već ima jedan brak

LEGENDA naše narodne muzike Predrag Živković Tozovac nedavno je stao na ludi kamen sa svojom dugogodišnjom izabranicom Mimom.

Tozovac je shvatio da je ona žena njegovog života kada je sanjao da je umrla, što mu je veoma teško palo.

– Moja žena, smem da kažem moja žena i sa pravom kažem žena zato što je prava žena i zato što sam sa njom bezmalo proveo pola života. Ona je veoma strpljiva, ona je dobra majka, dobar drug, ima i unuku, pa je i dobra bakica. Ali pre svega, meni je bila baš prijatelj i potpora u životu. Ja sam Vodolija, a ona ne može sama. Jednom sam sanjao da je umrla. Pa sam joj rekao, grleći njen sanduk, kukajući na glas u snu: “Zašto me ostavi, s kim ja sad da živim”. Pazite, to je najiskrenija rečenica koju u snu čovek kaže. Tako da sam joj tad najlepšu ljubavnu pesmu rekao – ispričao je Tozovac.

Takođe, malo ko zna da pevač iza sebe već ima jedan brak, koji nije uspeo. On se oženio jako mlad, a sa tadašnjom suprugom rastao se posle nekoliko godina.

Danas objavljeno

Naš glumački par u Americi pravi hljeb, a o ćerki neobičnog imena kažu: “U njoj su tri religije”

Zeljka

Lidija Vukićević brine o bivšem mužu koji se bori sa koronom

Zeljka

“Odem na nastup, a ONI MI KAŽU DA SU SE ŠALILI”

Zeljka

Ostavite komentar