SANjAO SAM DA JE UMRLA, GRLIO SAM SANDUK I KUKAO Tozovac se nedavno oženio Mimom, a malo ko zna da iza sebe već ima jedan brak - BIGportal.ba
Ex Yu

SANjAO SAM DA JE UMRLA, GRLIO SAM SANDUK I KUKAO Tozovac se nedavno oženio Mimom, a malo ko zna da iza sebe već ima jedan brak

LEGENDA naše narodne muzike Predrag Živković Tozovac nedavno je stao na ludi kamen sa svojom dugogodišnjom izabranicom Mimom.

Tozovac je shvatio da je ona žena njegovog života kada je sanjao da je umrla, što mu je veoma teško palo.

– Moja žena, smem da kažem moja žena i sa pravom kažem žena zato što je prava žena i zato što sam sa njom bezmalo proveo pola života. Ona je veoma strpljiva, ona je dobra majka, dobar drug, ima i unuku, pa je i dobra bakica. Ali pre svega, meni je bila baš prijatelj i potpora u životu. Ja sam Vodolija, a ona ne može sama. Jednom sam sanjao da je umrla. Pa sam joj rekao, grleći njen sanduk, kukajući na glas u snu: “Zašto me ostavi, s kim ja sad da živim”. Pazite, to je najiskrenija rečenica koju u snu čovek kaže. Tako da sam joj tad najlepšu ljubavnu pesmu rekao – ispričao je Tozovac.

Takođe, malo ko zna da pevač iza sebe već ima jedan brak, koji nije uspeo. On se oženio jako mlad, a sa tadašnjom suprugom rastao se posle nekoliko godina.

Danas objavljeno

14 godina od Tošetove pogibije: I ovaj oktobar nema boju otkako si otišao

Zeljka

Životna ispovijest Dejana Cukića: Svirao violinu i igrao u Zvezdi

Zeljka

Poznati datum i vrijeme sahrane Marka Živića: Komemoracija u matičnom pozorištu glumca

Zeljka

Ostavite komentar