Sanja napustila S.A.R.S. - BIGportal.ba
Ex Yu

Sanja napustila S.A.R.S.

Jedina dama u bendu, poslije 10 godina, ostavila kolege

ŠARMANTNA Sanja Lalić, dugogodišnji prateći vokal u grupi S.A.R.S., više nije članica popularnog beogradskog benda, u kojem je bila jedina dama. Ona je, ne navodeći konkretno razloge razlaza, ovu vest objavila na “Fejsbuku”, ističući da joj je subotnji koncert u Osijeku bio poslednji sa grupom.

– Nakon punih 10 godina sa grupom S.A.R.S. došlo je vreme da se rastajemo – počela je Sanja post na društvenoj mreži. – Normalno je da se naše želje i potrebe s vremenom menjaju, pa je tako i moja odluka o napuštanju ovog benda doneta iz istih razloga. Zahvalna sam na svim divnim trenucima koje sam doživela u ovih 10 godina, na ogromnom iskustvu koje sam stekla, na dragim ljudima koje sam upoznala i zavolela, na prelepim putovanjima. Želim da se zahvalim svim ljudima koji su dolazili na naše koncerte i koji su pravili brutalnu atmosferu. To ću uvek pamtiti i mnogo vam hvala na tome. S.A.R.S-u želim sve najbolje u budućem radu i još mnogo uspešnih i velikih koncerata.

Najemotivniji trenuci mnogih njihovih nastupa u poslednje vreme su bili upravo kada Sanja, za klavijaturama, zajedno sa pevačem Žarkom Kovačevićem, uz obavezna svetla mobilnih telefona i upaljača po celom koncertnom prostoru, izvede intimnu, svedenu verziju hit-balade “Lutka”.

Danas objavljeno

Alen Islamović se vakcinisao u Beogradu – to mu omogućili prijatelji

Vanja A

Nataša Bekvalac pokazala kako tegli kese i namirnice: “Ovo je moja realnost”

V.R.

Ivana Selakov obradila hit Kneza i Branislava Lečića

V.R.

Ostavite komentar