Sanja Marinković o Jovani Jeremić - BIGportal.ba
Ex Yu

Sanja Marinković o Jovani Jeremić

Voditeljka Sanja Marinković prokomentarisala je spekulacije da će Jovana Jeremić, koja je nedavno dala otkaz na “Happy” televiziji, od septembra voditi jutarnju program na TV Pink.

– I ja sam čula da će Jovana na Pinku voditi jutarnji program, zaista ne znam, pitala sam kolege koje su bolje informisane, niko ne zna sigurno. Verovatno će to biti iznenađenje – rekla je Snaja.

Inače, Jeremićeva je karijeru započela u Sanjinoj radionici i u emisijama “Magazin In” i “Zvezde Granda” gde je potavljala je pitanja.

– Jovana Jeremić je bila učenica u radionici, bilo je tu puno predavača i svako je u njoj video nešto novo i drugačije. Zaista je bila odličan student, aktivna na časovima, uvek se izdvajala od ostalih polaznika, bila je svoja, uvek je imala komentar i dobro koncipirana pitanja – rekla je Sanja i dodala:

– Kada je reč o toj energiji koja bi, možda, trebalo da se kanališe na drugačiji način, smatram da je i zbog toga svoja i drugačija. i da zato privlači pažnju.

– Postavljanje pitanja u “Magazinu In” i “Zvezdama Granda” je tada bio deo prakse za te novinare, redovno su odlazili tamo i pripremali ta pitanja. Pored Jovane, svi su postavljali pitanja… Ona nije bila jedina, ali je bila najaktivnija i Saša Popović ju je primetio – zaključila je Marinkovićeva.

Danas objavljeno

Majka Darka Lazića progovorila o drami: “Barbaru mi nije doveo u kuću”

Vanja A

Muzičar Dino Jelusić novi je član Vajtsnejka!

Vanja A

Ceca otkrila kako su htjeli da uzmu pare na njoj i ko je štitio!

Vanja A

Ostavite komentar