Sanja Kužet: Procvjetala sam od kada sam postala majka - BIGportal.ba
Ex Yu

Sanja Kužet: Procvjetala sam od kada sam postala majka

Majčinstvo je iskustvo koje ni sa čim ne može da se uporedi, a rođenje djece potpuno mijenja životne prioritete. 

Sanja Kužet, koja vodi muzičko takmičenje “Zvezde Granda”, ne voli da govori o privatnom životu, ali voli da istakne je koliko je dolazak naslednika oplemenio. Voditeljka ima dva sina: Andriju koji ima 11 godina i Strahinju koji će u februaru napuniti tri.  Iako je bila ubeđena da će starijem sinu podariti sestru,  stigao je Strahinja je i sada ga stariji brat čuva kao malo vode na dlanu.

– Nikada nisam svog sina videla u takvom stanju, u prelepom osećanju, i vidim da mu tepa, a pošto dete ne zna šta da mu tepa onda bukvalno “skida” mene. To su moje rečenice od početka do kraja. Tako kada radim nešto po kući čujem zapravo šta ja govorim kada tepam bebi. Mislim da će to biti sve lepše kako vreme bude prolazilo, rekla je svojevremeno a sada i potvrdila koliko se ona sama promenila od kada je postala majka.

https://www.instagram.com/p/BpuSyhzFgOa/?utm_source=ig_web_copy_link

–  Majčinstvo me je zaista promenilo i sigurno je da sam procvetala od kada imam dva sina. Postala sam mnogo emotivnija, jako malo mi treba da zaplačem. To je najveća promena koja je mogla da se primeti na meni na taj način – rekla je voditeljka za “Blic” i priznala da je mekog srca kada su naslednici u pitanju.

– Trudim se da budem stroga mama, ali me moji sinovi mnogo puta razoružaju. Ali ako pitate njih, oni će reći da uopšte nisam stroga. Tako da meni ostaje samo da se trudim da budem, ali oni to vide drugačije, zato što je ljubav ono što je nadvladalo sve ostalo.

Foto: Mirko Tabašević/Instagram/Sanja Kužet

Izvor: Hellomagazin

Danas objavljeno

Preminuo klavijaturista grupe “Kerber”

Vanja A

Hana Huljić u prvom javnom izlasku nakon rođenja kćeri Albe, Graše nije bilo na vidiku

Vanja A

Ljepotica koju glumac sebično skriva od javnosti

Vanja A

Ostavite komentar