6. Aprila 2022.

Sanja Đorđević prodaje luksuznu vilu

Big Portal

“Jeste, tačno je. Spustili smo cenu. Bila je veća, ali mislim da je ovo skroz okej, gledali smo da ne bude preterana suma, mi nemamo veliki plac, tako da za ovo naše to je razumna cena. Nigde ne trčim, ne jurim, kad naiđe kupac, onda ćemo i mi da se preselimo, za sada nigde nisam tražila, ne mogu u velikim zgradama, u gužvi, više volim da sam izolovana. Kad je u pitanju ova kuća u Jajincima jeste izolovano naselje ali nam je kuća baš blizu Banjice, to je super”, rekla je Sanja.

Pjevačica se dotakla i svoje kćerke Ivane jer najviše želi da se ona osamostali i ima svoju privatnost u stanu koji odabere.

PRODAJU VILU U JAJINCIMA: Sanja Đorđević želi da se kćerka osamostali -  Express

“Kad je dete bilo malo, ova kuća je bila puna. Međutim ona je sad svoj čovek, nema smisla nas troje u kući. Naravno lepo je i nedeljni ručak i tako često da provodimo vreme, ali bolje u nekom manjem prostoru da živimo. Ćerka sad ima 31 godinu, svoj je čovek. Ćreka se u početku nećkala kad smo joj rekli za prodaju, ali posle je smekšala. Inače, ovaj prostor kolko treba finansijski da se održava, zeznuto je to, zato bolje da ona odabere nešto, a ako hoće da zadrži kuću nek zadrži”, ispričala je Sanja.

Već su se javili kupci za kuću, a Sanja je odabrala agenciju za nekretnine kojoj vjeruje i njihovi radnici im dovode klijente kako bi razgledali objekat.

“Mi nismo trgovci da radimo nekretnine, angažovali smo druge ljude. Tih par ljudi kojima zaista verujemo, oni nam dovode klijente, ne bih da nam u kuću baš bilo ko ulazi. Do sada bilo je zainteresovanih dolazili su, a za dalje, videćemo”, rekla je Sanja.

(Kurir.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare