SANDRA PRODAJE “AFRIKU” Pjevačica tvrdi pazar, a planira da se počasti još VEĆIM LUKSUZOM - BIGportal.ba
Ex Yu

SANDRA PRODAJE “AFRIKU” Pjevačica tvrdi pazar, a planira da se počasti još VEĆIM LUKSUZOM

Pjevačica Sandra Afrika (32) otišla je u Crnu Goru da bi prodala svoju jahtu.

Sandra je otišla u Crnu Goru da bi se sastala sa potencijalnim kupcem njene jahte, koju je inače nazvala “Afrika”. U pitanju je bogati Crnogorac koji je odavno bacio oko na Sandrin brodić, ali i na samu Sandru! Već dugo pokušava da je smuva, rekao joj je da će da kupi njenu jahtu, ali samo ako sa njom pregovara o cijeni – priča dobro obaviješten izvor za Informer.

Sandra, međutim, nije otišla sama u Crnu Goru, već je povela bivšeg dečka i sadašnjeg menadžera Aleksandra Moskovljevića Mikišu. Ukoliko od kupca “izvuče” dovoljno novca, riješila je da se odmah časti duplo većom jahtom.

– Sandra se već raspituje o novoj jahti od 20 metara. Nada se da će svoju jahtu prodati za 120.000 evra i planira da doplati još toliko za novu, luksuzniju – priča izvor za gorepomenuti list.

Sandra Afrika se ovog ljeta prilično istrošila jer je kupila i kuću na Savi.

Nekretnina se nalazi na novobeogradskom dijelu rijeke, a koštala ju je 150.000 evra. Ima nekoliko soba, bazen i teren za košarku. Pored toga, Sandra je sa bivšim dečkom Mikišom uložila novac i u izgradnju zgrade u Šapcu, koja će imati 13 stanova za prodaju, prenosi Blic.

Danas objavljeno

Ana Aleksander – Srpkinja koja se vinula od Sekule do Holivuda

Vanja A

Buč Kesidi predstavio singl “Curimo po asfaltu”

Vanja A

Ceca Bojković otkrila dugo čuvanu tajnu serije “BOLJI ŽIVOT”

Vanja A

Ostavite komentar