Sandra Bulok proslavila rođendan sa drugaricama glumicama, s jednom je imala istog dečka - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Sandra Bulok proslavila rođendan sa drugaricama glumicama, s jednom je imala istog dečka

Sandra Bulok je proslavila svoj 56. rođendan u društvu najbližih prijateljica, a svi okupljeni su se za vreme proslave držali pravila fizičke distance i nosili zaštitne maske, piše People.

Fotografiju s proslave je podelila Eniston, pokazavši tako obožavateljima da su se ona, Bulok, Sara Polson i Holand Tejlor tokom proslave ponašale odgovorno.

Eniston i Bulok su dugogodišnje prijateljice, što su otkrile u jednom od intervjua za američke medije: “Obe smo devedesetih izlazile s glumcem Tejtom Donovanom koji nas je tada i upoznao”.

Bulok se tada našalila kako je Donovan vrlo strpljiv muškarac, čemu svedoči činjenica da je izlazio s obe glumice. Sa Sandrom se viđao od 1990. do 1994., dok je njegova veza s Eniston trajala od 1995. do 1998. Pojavio se u pet epizoda serije “Prijatelji” kao dečko s kojim je Rejčel (Eniston) izlazila, ali nedugo nakon što je veza između njega i Dženifer zaključena, scenaristi su odlučili da uklone njegov lik iz serije.

“Izgleda da ima tip žena s kojima voli da izlazi. Talentovane, zanimljive, divne…”, kazala je Eniston koja je od devedesetih nastavila da gradi prijateljstvo sa Sandrom pa se sada neretko pojavljuju zajedno na velikim događajima.

B92

Danas objavljeno

Profesorka pretvorila čas u sjajnu zabavu uz gledanje Srbije

Vanja A

Tajson bi volio da isproba novi psihoaktivni lijek

Vanja A

Monasi na metamfetaminima, čitavo bratstvo raščinjeno zbog droge

Vanja A

Ostavite komentar