Sandra Bulok o najvećoj traumi u životu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Sandra Bulok o najvećoj traumi u životu

Popularna glumica je u toku jedne junske noći još 2014. u svom domu čula veliku buku i glasno lupanje.

U velikom strahu ustala je kako bi zaključala vrata svoje spavaće sobe, dok ju je u hodniku sačekao provalnik Džošua Korbet.

Sandra Bulok (57) otvorila je dušu u jednoj popularnoj emisiji “Red Table Talk” i po prvi put otkrila da je patila od anksioznosti i posttraumskog stresnog poremećaja, te da je okidač za njene zdravstvene probleme bio upravo trenutak kada su joj 2014. provalili u kuću.

Pored svega, njen usvojen sin Luis imao je epileptične napade i jako visoke temperature, što je Sandru dodatno potreslo do te granice da je mislila da će dijete umrijeti i da će ostati sama.

Međutim njenim problemima tu nije bio kraj, samo par dana kasnije ugrizao ju je otrovni pauk – počela joj je otpadati kosa, rekla je glumica u emisiji kojeg vode Jada Pinkett Smit, Willow Smit i Adrienne Banfield-Norris.

“Nakon što se dogodila ta provala, morala sam samoj sebi reći – ako se ne izvučem iz ovoga, umreću”, rekla je Sandra, koju je ta provala itekako istraumirala.

Nakon svih nemilih događaja krenula je na psihoterapije.

Sandra Bulok o najvećoj traumi u životu

“U moju je kuću provaljeno dok sam bila u njoj. Skrivala sam se u ormaru i govorila sama sebi da to neće dobro završiti – prisjetila se. Navela je da joj je najviše bitno jer Luis te noći nije bio kod kuće, i da joj je drago zbog toga. Dijete je čuvala dadilja u svojoj kući blizu Sandrine, jer je glumica trebala kasno da se vrati kući. Nakon tog incidenta više nije htjela sama da provodi noći. Otada više nikad bilo isto. Raspala sam se. Od te večeri više nisam mogla biti sama”, rekla je, prenosi Telegraf.

Telegraf.

Danas objavljeno

Ruski kosmonauti započeli prvu šetnju u svemiru ove godine

Vanja A

Ovo je 9 najskupljih haljina svih vremena

Vanja A

Ovako je Georgina Rodriguez izgledala prije ljubavi s Ronaldom

Vanja A

Ostavite komentar