25. Marta 2021.

Sandra Bulok kupila čak tri vile za 16,5 miliona dolara

Big Portal

Foto: EPA-EFE/HAYOUNG JEON

Naime, jedna od nekretnina nalazi se u brdima, dok su druge dve u prvom redu do okeana. Sandra je prvo kupila luksuzni dom u prestižnom delu Malibua za 8,5 miliona dolara, gde ima stražara 24 časa dnevno i prva komšinica joj je koleginica Hale Beri.

Kuća na obali se prostire na 343 m2, ima četiri spavaće sobe i četiri kupatila. Dnevna soba je otvorena, svetla i prostrana i ima fantastičan pogled na okean i plažu.

Bulok je zatim kupila još jednu nekretninu u Malibuu za 5,3 miliona dolara takođe sa pogledom na okean, koja je samo par vrata udaljena od prve nekretnine. Druga nekretnina se prostire na 120 m2 i ima dve spavaće sobe, dnevnu sobu i dva kupatila.

Poslednje što je slavna glumica kupila jeste bungalov u planinama iznad Beverli Hilsa za 2,7 miliona dolara.

Sagrađen je 1946. godine i nedavno renoviran. Prostire se na 260 m2 ima tri spavaće sobe i tri kupatila. Dnevna soba je prostrana i ima visoke plafone, u kući se nalazi i biblioteka, a u dvorištu bazen sa vodopadom.

Zvezda filma “Brzina” sada poseduje oko 17 nekretnina širom Sjedinjenih Američkih Država uključujući i vilu u Teksasu koja gleda na jezero, kao i kuću u Njujorku i Nju Orleansu.

Nova.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare