Sandra Afrika zaradila 2 miliona, ali ne od pjevanja, evo kako profitira! - BIGportal.ba
Ex Yu

Sandra Afrika zaradila 2 miliona, ali ne od pjevanja, evo kako profitira!

Sandra Afrika pored pevanja odlučila je da započne i novi biznis, pa je tako prošle godine uložila skoro pola miliona evra u izgradnju zgrade u Šapcu.

Kako se sada navodi, novac joj se već vratio, još je i zaradila ogromnu sumu novca.

Sandra i Aleksandar Moskovljević Mikiša, njen menadžer i bivši emotivni partner s kojim je ušla u posao sa nekretninama, izgradili su ukupno 13 stanova u modernoj zgradi u samom centru Šapca.
                                                                   FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

Navodno, Sandra i Mikiša su za sebe zadržali po jedan stan u zgradi, a ostalih 11 su prodali i zaradili oko dva miliona evra.

– Sandra je prošle godine poslušala Mikišin savet pa se udružila s njim i novac uložila u nekretnine, budući da se on godinama bavi time. Malo je reći da se nije pokajala – kaže izvor na početku razgovora, i dodaje da su svi stanovi nedavno prodati.

– Zgrada je izgrađena po najmodernijim standardima i korišćeni su materijali i sistemi koji doprinose manjoj potrošnji energije. Svi stanovi su luksuzni jer se vodilo računa o materijalima koji su se koristili za zidove, podove, stolariju i grejanje. Zgrada ima ukupno 13 stanova koji su raspoređeni na prizemlje i dva sprata, a Sandra i Mikiša su za sebe zadržali dva stana. Ostalo su prodali – kaže nam osoba bliska pevačici, i ističe da su oni zaradili skoro dva miliona evra od novog biznisa:

Stan u Beogradu, kuća u Šapcu, jahta na moru

Afrika je svojevremeno otkrila da je dobila jahtu od babe iz Nemačke, a u svojoj imovinskoj karti Sandra je upisala stan u Beogradu, ali i kuću u Šapcu.

– U Šapcu imam kuću od 800 kvadrata, a gradila sam je dok sam tamo živela. U Beogradu imam stan u luksuznom naselju od 70 kvadrata – rekla je ona.

FOTO: INSTAGRAM

Foto: ATA images

Izvor: Kurir.rs/I.B/Alo

Danas objavljeno

Marina Tucaković ostavila testament

Vanja A

Brena, Mirjana i Miroslav oči u oči na suđenju za dokazivanje očinstva!

Vanja A

Lepa Lukić prima čak tri penzije: “Ne moram nikad više da pjevam”

Vanja A

Ostavite komentar