Sandra Afrika o novom biznisu: "Majstorima kuvam kafu" - BIGportal.ba
Ex Yu

Sandra Afrika o novom biznisu: “Majstorima kuvam kafu”

Atraktivna pevačica Sandra Afrika tokom korone nije sedela skrštenih rulu. Uzela je stvari u svoje ruke.

I dok je mikrofon zakačila o klin, Afrika je uzela da gradi zgradu sa svojim menažerom u Šapcu. I kako nam otkriva zgrada dobro napreduje, a gazdarica je redovna na gradilištu. Kada je majstori vide, očim im se ozare jer znaju da će Sandra da ih posluži kako dolikuje svakoj vrednoj domaćici.

– Pre korone sam sa Mikišom počela da gradim zgradu. Onda nas je korona uhvatila, ali mi smo sve ovo vreme vredno radili i sada smo pri kraju. Imamo rok do sledeće godine, ali mi ćemo je završti i pre kraja ove godine. Nije mi bilo dosadno. Radila sam na toj zgradi, na novim pesmama, a kada bude lepše vreme odradiću i spotove – kaže za “Super TV” Sandra Afrika, a na pitanje da li ide u atraktivnom izdanju da obiđe gradilište i kako reaguju majstori kada je vide, kaže:

– Ne, skroz opušteno izdanje: trenerka, patika, bez šminke, zavezana kosa. Ja se tako privatno oblačim. A, majstorima kuvam kafu.

Kako nam priznaje krov zgrade nije ostavila za sebe i penthaus.

– Sve sam stavila na prodaju. Zato što imam za sebe gde da živim, a i zgrada je u Šapcu – naglašava ona, dodajući da cenu nije dizala s obzirom na to da je ona poznata i investiror.

– Ne. Kao i sve zgrade koje se zidaju u Šapcu, tolika je cena i kod mene. Nema potrebe da se diže cena – kaže kroz osmeh Sandra.

Prema njenim rečima jedva čeka da pandemija korona virusa nestane i da se vratimo normalnim načinom života.

– Traje dugo, predugo. Podnosim je OK. Mislim da nisam imala koronu. Uvek sam bila negativana kada sam radila test. Vakcinisala sam se. Jedva čekam da prođe ovaj haos, pa da počnemo da živimo normalnim životom. Navikla sam na skroz drugačiji sistem življenja. Ovako je monotono. Navikla sam na akciju. Svaki vikend da radim. Volim da radim, a ne da kradem bogu dana- kaže ona dodajući da korona nije uticala na nju kada je reč o finansijama.

Nisam potrošila previše od ušteđevine

Na pitanje da li krcka ušteđevinu, Sandra je odgovorila:

– Kao i svi. Mada, nemaš gde da potrošiš. Imam dovoljno za normalan život. Svi sedimo po kućama, ne znam gde mogu da to potrošim.

Mnoge njene kolege su kazale da im je za život mesečno potrebno od hiljadu do tri hiljada evre.

– Ja ne pričam o cenama. Mada to nisu velike cifre koja trošim sada. Sve ono što je potreban za normalan život.

Danas objavljeno

Kako je Nenad Okanović dobio ulogu Sina Dragana!

Vanja A

Darko Lazić uživa sa djevojkom u Dubaiju

Vanja A

“Mogao je i bolju da nađe”

Vanja A

Ostavite komentar