Sandra Afrija ulaže u elitne stanove! Pjevačica dala brdo novca, a evo sa kim posluje! - BIGportal.ba
Ex Yu

Sandra Afrija ulaže u elitne stanove! Pjevačica dala brdo novca, a evo sa kim posluje!

Sandra Afrika riješila je da dio novca koji je zaradila od muzike uloži pametno, pa će navodno sa Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, njenim menadžerom i bivšim emotivnim partnerom uskoro će početi da gradi “pametnu” zgradu u Šapcu.

Afrika i Mikiša navodno su kupili veliki plac u Šapcu na kom planiraju da izgrade luksuznu zgradu koja će imati 13 spratova. 

                                                                  FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

“Sandra je oduvek važila za pevačicu koja dobro zarađuje, ali koja ume pametno da ulaži svoj novac. Kada je sebe stambeno obezbedila, shvatila je da je ulaganje u nekretnine najisplativiji biznis. Zbog toga je dugo planirala da novac investira u kupovinu stanova, ali nedavno joj se otvorila mogućnost za bolju i isplativiju investiciju”, priča izvor i dodaje da je pevačica rešila da se udruži upravo sa bivšim dečkom i menadžerom Mikišom.

“Pronašli su plac u blizini pešačke zone, koji su nedavno kupili i na kom uskoro treba da počnu radovi. Dosta novca će uložiti u izgradnju pametne zgrade, a po grubim procenama radovi će ih koštati oko pola 1.000.000 evra. Ni Sandra ni njen menadžer ne žale novac koji će uložiti u izgradnju jer oboje znaju da će im se taj novac višestruko isplatiti”, kaže izvor na kraju.

“Istina je da se gradi ta zgrada, a Mikiša je oduvek u gradnji. To je njegov primarni posao godinama unazad, pa nikoga ne treba da čudi da se ulaže u takav projekt. Kada je reč o finansijama, to će svakako biti luksuzna zgrada, ali ne bih se razmetala ciframa. Neprimereno je i nema smisla”, rekla je Sandra.

                                                                            FOTO: ATA IMAGES

Izvor: Kurir.rs/K.Đ/Alo, Foto: Printscreen/Ami G

Danas objavljeno

Kako je izgledao Željko Joksimović kao dječak?

Vanja A

Razveo se Petar Strugar

Vanja A

Indira Levak: Sve ono što sam željela, na kraju sam i ostvarila

Vanja A

Ostavite komentar