18. Augusta 2019.

Sandra Afika uhapšena u Crnoj Gori!

Big Portal

Kako Kurir piše, Sandru su u Budvi priveli u policijsku stanicu. Ona je, navodno, tokom svog koncerta na primorju sve vreme pila, a taman kad je krenula u hotelsku sobu, zaustavili su je organi reda.

“Kada je završila sa nastupom, Sandra je sela u džip, ali ju je policija ubrzo zaustavila. Pošto se i bez provere videlo da je popila, policija je tražila da uradi alko-test. Kada su videli da je naduvala više promila od dozvoljenog, nisu ništa drugo razmatrali osim da je sprovedu u stanicu”, otkriva izvor Kurira.

Koliko je pevačica bila nesavesna, govori i činjenica da je počela da se ubeđuje sa saobraćajcima.

“Iako je bilo crno na belo da je konzumirala alkohol, Sandra je pokušala da ih ubedi da je puste da ode u hotel, jer može da vozi, te da joj je smeštaj blizu. Međutim, odvedena je na trežnjenje do podneva, a prijatelji su joj doneli garderobu da se presvuče jer je bila u scenskoj dugačkoj haljini. Naravno, platila je kaznu od 1.000 evra”, zaključuje izvor , dok Sandra nije odgovorila na poruku.

Podsetimo, pre samo nekoliko dana mediji su pisali da je Sandra Afrika u Crnoj Gori već imala posla sa saobraćajnom policijom, jer je vozila 244 kilometra na sat na putu, gde je maksimalna dozvoljena brzina 130.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare