Sandi Moris u suzama: Ništa od finala! - BIGportal.ba
Atletika Sport

Sandi Moris u suzama: Ništa od finala!

Amerikanka Sandi Moris nije uspela da se plasira u finale skoka motkom na Olimpijskim igrama u Tokiju, što predstavlja najveće iznenađenje u kvalifikacijama.

Osvajačica srebra na Igrma u Rio de Žaneiru i Svetskom prvenstvu u Dohi, te svetska šampionka u dvorani, nije uspela da preskoči postavljenu normu od 4.55 metara i u suzama je okončala takmičenje sa najboljim skokom od 4.40.

Sandi Morris held a virtual garage sale and drew an unusual request

Kvalifikacije su u jednom trenutku prekinute zbog kiše, a Morisova je bila ta koja je zahtevala odlaganje. Posle povratka na borilište joj je i pukla motka, tako da su Igre u Tokiju za nju postale košmarne.

Za razliku od Morisove, među 15 učesnica koje će se naći u finalu je Slovenka Tina Sutej. Probleme sa normom nisu imale ni svetska šampiona Anželika Sidorova, ni osvajačica svetske bronze Katerina Stefanidi.

Za medalje u Tokiju boriće se:

Nikoleta Kirijakopulu, Kejti Nagote, Robelis Peinado, Tina Sutej, Vilma Murto, Irina Žuk, Anđelika Bengston, Marina Kilipko, Holi Bredšo, Anika Njuel, Anželika Sidorova, Jarislej Silva, Katerina Stefanidi, Morgan Lelu Romero i Ksu Huićin.

Sportklub.

Danas objavljeno

Hamilton: Neizmjerno sam zahvalan, Lando je bio odličan

Vanja A

„Usik je bio savršen“, Džošua i dalje želi Fjurija, Vajldera

Vanja A

Spektakl u Rusiji Hamilton u Sočiju do 100. pobjede, Norisovo kockanje sa kišom

Vanja A

Ostavite komentar