Sanacija teretana na otvorenom, uskoro dvije nove u Obilićevu i Česmi - BIGportal.ba
Banja Luka

Sanacija teretana na otvorenom, uskoro dvije nove u Obilićevu i Česmi

U sklopu redovnog godišnjeg održavanja, u toku je sanacija oštećenja na spravama za vježbanje na otvorenom.Kako su naveli iz Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, sport i omladinu, ovi radovi se izvode na spravama teretane u prirodi koja se nalazi na lokaciji Banj Brdo i u naselju Sime Matavulja. “Oštećenja koja su…

U sklopu redovnog godišnjeg održavanja, u toku je sanacija oštećenja na spravama za vježbanje na otvorenom.Kako su naveli iz Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, sport i omladinu, ovi radovi se izvode na spravama teretane u prirodi koja se nalazi na lokaciji Banj Brdo i u naselju Sime Matavulja.

“Oštećenja koja su obuhvaćena sanacijom, nastala su usljed kako dugogodišnje upotrebe, tako i zbog neprimjernog korištenja od strane pojedinaca. Nakon završene sanacije, sprave za vježbanje na otvorenom na pomenutim lokacijama, staviće se u punu funkciju i na raspologanje kako bi se zadovoljile sportsko-rekreativne potrebe i aktvnosti građana”, istakli su iz resornog odjeljenja.

Kada je riječ o izgradnji novih teretana za vježbanje na otvorenom, u toku je postupak javne nabavke za dvije teretane, i to u naseljima Obilićevo kod novog mosta i u Česmi kod fudbalskog igrališta.U periodu od 2010. do 2018. godine u gradu su izgrađene teretane na otvorenom na lokaciji između Venecija i Rebrovačkog mosta, u Parku „Mladen Stojanović“, na Banj Brdu, u naselju Sime Matavulja, na Starčevici, u Lazarevu i u krugu sportsko-rekreativnog centra „Akvana“.

Danas objavljeno

“Ćevap fest” u Banjaluci narednog vikenda

M.

Osvajačima uvijek na meti: Ko je sve i kada vladao Banjalukom?

M.

Planirana isključenja električne energije za 03.oktobar 2022. godine

Vanja A

Ostavite komentar