Sanacija pasarele na Starčevici, biće izmjena u režimu saobraćaja - BIGportal.ba
Banja Luka

Sanacija pasarele na Starčevici, biće izmjena u režimu saobraćaja

Zbog sanacije pasarele na Bulevaru Desanke Maksimović, tokom vikenda doći će do obustave saobraćaja 10. i 11. jula, navodi se na sajtu Gradske uprave Banjaluka.

Saobraćaj će 10. jula od sedam do 23 časa biti obustavljen u sjevernoj kolovoznoj traci na Bulevaru Desanke Maksimović, na dijelu od Bulevara vojvode Stepe Stepanovića do raskrsnice sa Ulicom Slobodana Kusturića.

Narednog dana, 11. jula, od sedam do 23 časa, saobraćaj će biti obustavljen u južnoj kolovoznoj traci na Bulevaru Desanke Maksimović, na dijelu od Ulice Majke Jugovića do Bulevara vojvode Stepe Stepanovića, kao i u Ulici Jug Bogdana, na dijelu od Ulice Stefana Prvovjenčnog do Ulice Josifa Pančića.

Za vrijeme obustave saobraćaja, autobusi na gradskoj liniji 14B mijenjaju trasu, odnosno 10. jula će iz smijera autobuske stanice, na kružnom toku kod Rebrovca skretati desno na Bulevar vojvode Stepe Stepanović, lijevo u Ulicu Majke Jugovića i dalje registrovanom trasom.

NArednog dana, 11. jula, iz smijera Starčevice, na kružnom toku ići će pravo Ulicom Majke Jugovića, desno Bulevarom vojvode Stepe Stepanović i dalje registovanom trasom.

Za vrijeme izvođenja radova pješacima će biti omogućeno kretanje preko pasarele.

Danas objavljeno

Planirana isključenja električne energije za 30.novembar 2022. godine

Vanja A

Prvi put sredstva u budžetu za brojne nove investicije

M.

Poboljšanje uslova za pse: Nastavljeno uređenje prostora u azilu na Manjači

M.

Ostavite komentar