Samsungovi Galaxy S22 i S22+ će navodno imati ravne ekrane - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Samsungovi Galaxy S22 i S22+ će navodno imati ravne ekrane

Kada su u pitanju ekrani, postoje korisnici koji vole zakrivljene ekrane, a postoje i oni koji ih nikako ne vole, žaleći za svakim premium telefonom koji ima upuštene ivice. Prema poslednjem izveštaju, Samsungovi Galaxy S22 i S22+ bi mogli da izbegnu zakrivljene ivice u korist ravnih ekrana, što će se nekima svideti, ali možda i doneti umanjenu cenu.

Pored ravnih ekrana, za Galaxy S22 i S22+ se takođe kaže da će imati „simetrične okvire“, što bi trebalo da znači da su okviri jednake veličine sa svake strane, kako javlja poznati leaker Ice Universe na Tviteru.

Nijedan model S22 ne bi trebalo da ima zarez ili rupu, što znači da bi mogli da nose senzore kamere ispod ekrana, kao što je onaj koji se koristi na Galaxy Z Fold 3. Naopako, prvi renderi koji su procurili na Galaxy S22 Ultra pokazuju telefon sa ekranom sa centriranom rupom u vrhu ekrana, kao i kockastijom estetikom i ugrađenim slotom za S Pen koji podseća na Galaxy Note seriju.

Imamo još najmanje tri meseca pre nego što Samsung predstavi Galaxy S22 seriju, a verovatno i duže, pošto je Galaxy S21 FE navodno odložen do januara 2022. godine, pa očekujte još ovakvih, nezvaničnih informacija u međuvremenu.

Danas objavljeno

Budite oprezni – obratite pažnju šta ste odobrili

Vanja A

MediaTek Dimensity 9000 će biti duplo skuplji od svog prethodnika

Vanja A

Honor 60 prikazan uživo i u četiri boje

Vanja A

Ostavite komentar