Samsungov 108MP kamera telefon će verovatno imati podršku za 45W brzo punjenje - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Samsungov 108MP kamera telefon će verovatno imati podršku za 45W brzo punjenje

Samsung radi na još nekoliko zanimljivih telefona, koji nas očekuju u narednom periodu, a jedan od njih je i takozvani Galaxy A91.

Zajedno sa Galaxy A90 modelom, dva uređaja bi trebalo da čine vrh ponude Galaxy A linije, koju Samsung jasno želi da diferencira od ostatka tržišta.

Jedna od funkcija, koje se očekuju na Galaxy A91 modelu, jeste i 108MP kamera, kao i 12MP telefoto senzor sa 5x optičkim zumiranjem.

Na Samsungovom sajtu u Mađarskoj, nedavno su otkrivene još neke zanimljivosti koje će krasiti modele južnokorejske kompanije, a koji će se naći u vrhu Galaxy A linije.

Na sajtu se pojavila informacija da će Galaxy A91 imati podršku za Super Fast Charging 2.0 sistem, koji je već dostupan za Galaxy Note 10+. Drugim rečima, zahvaljujući 45W punjaču uređaj će se puniti u rekordno kratkom vremenu, ali će konkretno vreme zavisiti i od veličine baterije telefona.

Takođe, izgleda da je potvrđeno da će Galaxy A90 imati 5G verziju, a ovaj model će imati samo 25W opciju punjenja baterije, što će i dalje biti dovoljno većini standardnih korisnika.

Samsung zvanično još ništa nije objavio kada su pomenute nadogradnje u pitanju, a reference za Galaxy A91 su uklonjene sa kompanijinog mađarskog sajta.

Izvor: Softpedia

Danas objavljeno

YouTube produžio suspenziju Trampu, suspendovan i Đulijani

D

“Ptičica na straži” lovi lažne vijesti

D

Ćirilizator ekstenzija: Program koji jednim klikom pretvara latinicu u ćirilicu

Zeljka

Ostavite komentar