Samsung završava proizvodnju Galaxy Note20, bez planova za model za 2022. - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Samsung završava proizvodnju Galaxy Note20, bez planova za model za 2022.

2021. je označena kao velika godina za Galaxy Note seriju, ali ne na dobar način.

Umesto toga, to je bio početak kraja jer je Samsung dao prednost svojim sklopivim modelima u odnosu na Galaxy Note liniju. Sada se čini da je smrt Note-a sigurna, jer Samsung navodno nema planove za Galaxy Note 2022, a takođe planira da prekine proizvodnju Galaxy Note20.

ET News izveštava da je Samsung prilično potvrdio kraj Galaxy Note serije kroz dve akcije. Prvo, Samsung očigledno nema planove za Galaxy Note uređaj u svom roadmapu za 2022. To verovatno znači da će jedini flagsjip Galaxy pametni telefoni koji dolaze sledeće godine biti Galaxy S22 serija i novi sklopivi telefoni.

Povrh toga, Samsung će takođe očigledno okončati proizvodnju svoje Galaxy Note20 serije u potpunosti do kraja 2021. Do sada je proizvodnja Galaxy Note20 nastavljena jer se uređaj još uvek prodaje. U 2021, serija je navodno prodala oko 3,2 miliona uređaja, što je oko trećine broja Note uređaja prodatih u 2020.

Samsung završava proizvodnju Galaxy Note20, bez planova za model za 2022.

Naravno, u ovom trenutku dobro znamo da će Galaxy S22 Ultra delovati kao duhovni naslednik Galaxy Note serije, sa uređajem koji će usvojiti dizajn bliži seriji Note20, kao i da koristi istu ugrađenu olovku. Galaxy Fold serija takođe nasleđuje S Pen, ali još uvek nema dobro mesto za skladištenje, javlja 9to5Google.

Ali što se tiče specifikacija, performansi i ukupnog iskustva, Galaxy Note linija je bila na visokom nivou, ali vreme je za penziju. Definitivno.

Benchmark.

Danas objavljeno

HONOR MWC 2022 događaj zakazan za 28. februar, evo šta se sve očekuje

Vanja A

Apple studentu isplatio rekordnu nagradu za otkriveni propust

Vanja A

Face ID će se ubuduće lakše koristiti kada nosite masku

Vanja A

Ostavite komentar