Samsung SGH-N378 koji pokreće Snapdragon 750G primjećen je na GeekBenchu - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Samsung SGH-N378 koji pokreće Snapdragon 750G primjećen je na GeekBenchu

Na GeekBench 5 benchmarku se pojavio uređaj za koji piše da ima oznaku „Samsung SHG-N375“, mada sam spisak ne otkriva mnogo o telefonu, osim 6 GB RAM-a i Android 10 OS.

Međutim, poznati dojavljivač donosi dodatne informacije o hardveru, u kojima se pominje Adreno 619 GPU. Uzimajući ovo u obzir, zajedno sa GeekBench rezultatima, najverovatnije se radi o Snapdragon 750G čipsetu – jednom od novijih Qualcommovih povoljnih 5G čipseta.

Naša prva pretpostavka tada bi bila da je ovo zapravo referentna vrednost za predstojeći Samsung Galaxy A52 5G – telefon koji je u ranijim nezvaničnim pominjanjima već povezivan sa Snapdragonom 750G. Pored toga, postoji jasna sličnost sa već najavljenim Samsungom A42 5G koja tu teoriju dodatno potkrepljuje.

Međutim, ono što zaista zbunjuje jeste broj modela – SGH-N378. Iako zapravo ne treba biti indikativan ni za šta i mogao bi biti prilično slučajan i za hardver i verziju, on je prilično sličan starim oznakama modela u stilu Samsung-a, uglavnom starijih nakon 2013. godine i izrazito drugačijim od SM-A426B i SM-A426B/DS modela Galaxy A42 5G. Najbliži model koji bismo mogli da pronađemo verovatno bi bio originalni Samsung Galaxy J.

Ako odlučite da se oslonite na broj modela, njegova neobična priroda mogla bi da sugeriše potpuno novu porodicu Galaxy uređaja. Pored toga, Samsung već ima dosta rasprostranjenih serija uređaja kojima bi mogao da doda SGH-N378. Na primer, Galaxy M12 se pojavljuje u poslednje vreme u glasinama, sa dizajnom prilično sličnim GalaxyA42 modelu.

Uostalom, valjda nećemo još puno čekati da se razreši ova misterija.

Izvor: GSMArena/Benchmark

Danas objavljeno

Sony se sprema za objavu A7 IV foto-aparata

Vanja A

Realme Watch T1 predstavljen, sa podrškom za NFC, Bluetooth pozivanje

Vanja A

WhatsApp uvodi iOS, Android end-to-end enkripciju rezervne kopije dopisivanja

Vanja A

Ostavite komentar