Samsung se sprema za objavu One UI 4.0 interfejsa - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Samsung se sprema za objavu One UI 4.0 interfejsa

Samsung nastavlja da poboljšava brzinu ažuriranja na najnoviju verziju operativnog sistema, još od kako se One UI prvi put pojavio. Prema skorijim glasinama, Samsung se možda sprema za objavu naredne verzije Androida brže nego ikada do sada.

Dojavljivač Ice Universe je tokom ove nedelje sugerisao da će fleksibilni Galaxy Fold3 telefon stići uz One UI 3.1.1, što ukazuje na manja poboljšanja interfejsa i funkcija. Razlog je to što bi već od narednog mesca Galaxy S uređaji mogli početi sa testiranjem One UI 4 sa Androidom 12. To znači da neće biti One UI 3.5 verzije soiftvera.

Samsung se sprema za objavu One UI 4.0 interfejsa

One UI 3 beta je počela u oktobru prošle godine, dok je stabilno ažuriranje postalo dostupno u decembru. Ukolkiko naredna One UI beta bude stigla tokom jula, mogli bismo videti Samsungovo ažuriranje na Android 12 nedugo nakon što ono stigne na Google telefone.

Kao i uvek, informacije ovog tipa je potrebno uzeti sa rezervom, a posebno kada su u pitanju beta testovi novih sistema. U svakom slučaju, Samsung nastavlja da poboljšava svoj softver i nastavlja tradiciju iz prethodnih godina.

Izvor: AndroidPolice

Danas objavljeno

iPhone 13 Pro ukupno četvrti na DxOMark testu kamera

Vanja A

Nove informacije – DJI Mavic 3 će imati dvostruku kameru i vrijeme leta od 46 minuta

Vanja A

Google patent prikazuje tablet futurističkog izgleda

Vanja A

Ostavite komentar