Samsung potvrđuje februarski Galaxy Unpacked, najavljuje spajanje S22 sa Note linijom - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Samsung potvrđuje februarski Galaxy Unpacked, najavljuje spajanje S22 sa Note linijom

Zvanično saopštenje za štampu koje je napisao šef Samsunga za mobilne telefone TM Roh, otkrilo je da kompanija planira da održi sledeći Galaxy Unpacked u februaru.

Ovo je onaj koji su svi čekali jer se na ovom događaju očekuje najava Galaxy S22 serije.

Roh se pobrinuo da prizna prošlogodišnje izostavljanje Galaxy Note telefona u svom postu, uključujući i razočarenje fanova. Obraćajući se svemu što su korisnici voleli u seriji Galaxy Note, on kaže da će vas Samsung na događaju „upoznati sa najzapaženijim uređajem serije S koji smo ikada napravili“.

Čitajući između redova, čini se da serije Note kakvu znamo, više neće biti. Na osnovu Rohovih reči, Galaxy S22 Ultra će naslediti sve što je Note učinilo posebnim, uključujući S Pen i namenski slot za njega. „Spremite se za vrhunsko Ultra iskustvo“, entuzijastično stoji u objavi na kraju.

Možda u pokušaju da napravi hajp, ili možda zato što je toliko siguran u uspeh svojih novih uređaja, Samsung će pokrenuti rezervacije za Galaxy S22 unapred (i za Galaxy Tab S8 seriju).

Ipak, nemojte ovo zameniti sa narudžbom u pretprodaji. To je samo način da rezervišete mesto za naručivanje uređaja nakon što ga Samsung zvanično predstavi.

Još bolje je to što ćete dobiti kredit od 50 dolara, koji možete koristiti za naručivanje drugih Galaxy proizvoda sa Samsung-ove veb stranice. I ne brinite, nećete morati ništa da plaćate unapred dok pravite rezervaciju.

Nažalost, Samsung nije uključio tačan datum i vreme događaja Unpacked u ovo saopštenje za štampu. Ranije glasine, međutim, govore da bi to trebalo da bude ili 8. ili 9. februara, tako da nam je ostalo još samo par nedelja, javlja PhoneArena.

Benchmark.

Danas objavljeno

Integrisana grafika na Ryzen 7000 procesorima neće biti dovoljna za gejming

Vanja A

3 stvari koje mora da ima svaki telefon od 200 evra

Vanja A

Kupljena jedna od najvrednijih softverskih kompanija – za više od 60 milijardi dolara

Zeljka

Ostavite komentar