Samsung pokrenuo projekat samopopravke telefona - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Samsung pokrenuo projekat samopopravke telefona

Samsung i iFixit su konačno pokrenuli svoj program samopopravke (self-repair), koji vlasnicima određenih linija telefona omogućava da kupe zamenske delove.

Prvobitnu najavu ovog programa smo imali krajem marta, ali tada nije bilo poznato previše detalja. Sada znamo da je projekat samopopravke dostupan za Galaxy S20 i S21 linije telefona, kao i za Tab S7 Plus tablet.

Korisnici će imati opciju da kupe alatke, dodatke i delove za popravku ekrana i baterije, porta za punjenje i poleđinskog stakla (zasebne baterije nisu uključene u paket). Omogućen je i besplatan pristup onlajn vodičima za popravku.

Kada su u pitanju cene delova, one su u najvećoj meri iste za Samsung Galaxy S20 i Galaxy S21 modele. Priključak za punjenje košta 66,99 dolara, dok zamensko staklo na poleđini ima cenu od 76,99 dolara (za osnovni S21 model cena je 66,99 dolara).

Cena kompleta ekrana i baterije zavisi od modela, pa je tako najjeftiniji komplet za Samsung Galaxy S21 (167,99 dolara), a najskuplji za Samsung Galaxy S21 Ultra (239,99 dolara).

Danas objavljeno

Gmail postao pametniji

Vanja A

Huawei predstavio novi EMUI 13 operativni sistem

Vanja A

G.Skill pustio u prodaju DDR5-8000 Trident Z5 memorije

Vanja A

Ostavite komentar