Samsung najavljuje virtuelni MWC događaj i nove uređaje - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Samsung najavljuje virtuelni MWC događaj i nove uređaje

Samsung je odlučio da će tokom MWC 2021 konferencije održati samo onlajn prezentaciju. Sada je kompanija ozvaničila svoje prisustvo na MWC-u i najvila je da će Samsung Galaxy MWC Virtual Event biti održan 28. juna.

Tizer fotografija i samo saopštenje, koji najavljuju prezentaciju, ne nude previše informacija o tome šta će Samsung predstaviti tokom MWC-a. Kompanija će govoriti o “širenju ekosistema Galaxy uređaja” i predstaviće “viziju za buduće pametne satove”.

Siluete sa fotografije ukazuju na moguću objavu Galaxy Z Fold3 i Z Flip3 fleksibilnih telefona, mada uređaj s leve strane više liči na laptop. Tu je i uređaj sa Stylus pametnom olovkom, koji bi mogao biti novi tablet. Pametni sat (Galaxy Watch4 ili Watch Active4) će biti zanimljiv, sa 5nm čipom i Google Wear OS softverom.

Samsung najavljuje virtuelni MWC događaj i nove uređaje

S druge strane, nema garancija da će Samsung predstaviti nove proizvode sledeće nedelje (najava novih Galaxy proizvoda je uglavnom rezervisana za Unpacked događaje). Moguće je da će se južnokorejska kompanija fokusirati na strategiju proizvoda i predtsavljanje novih tehnologija koje će se pojaviti na novim uređajima.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Xiaomi isporučio 300 miliona Redmi Note telefona ove godine

Vanja A

Google Search će sada prikazivati 6 strana rezultata pretrage umjesto jedne

Vanja A

Od sada možete lakše koristiti PDF dokumenta prilikom Microsoft TEAMS komunikacije

Vanja A

Ostavite komentar