Samsung najavio nove veličine za svoje Smart Monitore - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Samsung najavio nove veličine za svoje Smart Monitore

Samsungov opseg Smart Monitora se širi. Linija pametnih računarskih ekrana koje pokreće Tizen sada uključuje 43-inčni 4K M7 model, kao i 24-inčni 1080p M5, označavajući najveći i najmanji pametni monitor koji će biti dostupan.

Samsung je predstavio Smart Monitore prošle godine i opisuje ga kao monitor “koji može sve” a dizajniran je i za posao i za zabavu.

Ekrani imaju ugrađene zvučnike i funkciju pametnog TV-a putem Samsungove platforme Tizen, što znači da možete direktno na uređaju da pokrećete video aplikacije poput Netflix-a, kao i softver za pristup na daljinu i produktivnost poput Office 365. Pametni monitori imaju daljinski upravljač koji radi sa Alexa, Google Assistant-om i Bixbi-jem, a tu je i bežična podrška za DeX, Samsungovo desktop okruženje na Galaxy pametnim telefonima.

Serija M7 sada uključuje 43-inčne i 32-inčne 4K opcije. M5 serija koristi 1080p panele i dolazi u veličinama od 24 inča, 27 inča i 32 inča. Samsung takođe predstavlja belu verziju 27-inčnog i 32-inčnog M5 pametnog monitora.

Samsung još nije najavio cene za nove modele, međutim 32-inčni M7 je izdat po ceni od 399,99 dolara, dok je 27-inčni M5 bio 229,99 dolara, tako da verovatno možete očekivati cene malo iznad i ispod toga.

Danas objavljeno

Gigabyte je prikazao Project Cielo – sopstveni modularni PC desktop sistem

Vanja A

Honor Play5 Youth Edition stiže do kraja oktobra

Vanja A

Raspberry Pi prvi put poskupio – razlog je globalna nestašica zaliha

Vanja A

Ostavite komentar