Samsung načinio poboljšanja na Galaxy Fold telefonu - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Samsung načinio poboljšanja na Galaxy Fold telefonu

Samsung vredno radi na tome da poboljša svoj fleksibilni Galaxy Fold, nakon što je kompanija privremeno obustavila objavu telefona zbog problema koji su prijavljeni u testovima uređaja. Sada novi izveštaj iz Južne Koreje lista detalje ovih poboljšanja uređaja.

Kompanija je izgleda uspela da reši dva glavna problema koji su prijavljivani – čestice prašine, prljavština i drugi materijali koji su se zaglavljivali u lajsnu/šarku i stvarali trajna oštećenja, kao i problem sa uklanjanjem zaštitnog sloja sa displeja (koji ne bi trebalo da se uklanja) što je takođe uticalo na oštećenje ekrana.

Drugi problem je rešen tako što je Samsung dodao zaštitni film u telo telefona, tako da je sada teško odlepiti zaštitu. Pored ovoga, biće dodato i veliko obaveštenje na pakovanju da korisnici ne pokušavaju da uklone zaštitu sa ekrana.

Kad aje situacija sa šarkom/lajsnom u pitanju, Samsung je istakao da će smanjiti prorez između gornjeg i donjeg dela šarke kako bi sprečio eksterne supstance da prodiru u uređaj.

Samsung će svakako morati da osmisli novi dizajn za svoju narednu generaciju savitljivih telefona, kako bi sprečio probleme koji su nastali kod Galaxy Folda. Poboljšani Galaxy Fold se trenutno testira u Samsungovim laboratotijama, a očekuje se da će kompanija uskoro objaviti novi datum plasiranja uređaja na tržište.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Ovako je trebao da izgleda Surface Neo od kog se ipak odustalo

Vanja A

Apple zamalo izbacio Facebook i Instagram aplikacije sa App Store-a

Vanja A

Xiaomi 12 će imati visok odnos ekrana i tijela i manji otvor selfi kamere

Vanja A

Ostavite komentar