Samsung kompletirao Galaxy A seriju: Inovacije i napredne funkcije po pristupačnim cijenama - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Samsung kompletirao Galaxy A seriju: Inovacije i napredne funkcije po pristupačnim cijenama

Kompanija Samsung upravo je predstavila tri najnovija modela iz Galaxy A serije – A20e, A40 i A80, koji uz već najavljene A10, A50 i A70 telefone, čine najjaču liniju kompanije u tom segmentu.

Novi Galaxy A modeli donose brojne inovacije nudeći funkcije i iskustva najnaprednijih uređaja po pristupačnoj ceni.

Kupci mogu da uzaberu između šest različitih modela, koji nude velike ekrane sa dobrim osvetljenjem, širokougaone kamere sa trostrukim objektivom i inteligentnu bateriju koja ne mora često da se puni.

Samsung Galaxy A20e ima Infinity-U ekran od 5,8 inča. Opremljen je baterijom od 3.000 mAh i podržava tehnologiju brzog punjenja na 15W, pa je kratka dopuna baterije dovoljna za ponovno pokretanje uređaja.

Samsung Galaxy A10 / Foto: Samsung

Galaxy A40 nudi kompaktan format uređaja, bez odricanja od uživanja u vizuelnim sadržajima i performansama. Ima Super AMOLED Infinity-U ekran, od ivice do ivice, dijagonale 5,9 inča u Full HD+ rezoluciji.

Dvostruka kamera za širokougaone kadrove do 123 stepena i inteligentni optimizator scene omogućava snimanje najboljih fotografija. Prednja kamera od 25MP u stanju je da optimizuje snimke sa preniskom ili previsokom ekspozicijom.

Samsung Galaxy A80 / Foto: Samsung

A80 je uređaj sa prvom Samsungovom automatskom rotirajućom kamerom, kojom je “moguće je snimati svet oko sebe”. Novi sAMOLED FHD+ Infinity ekran dijagonale 6,7 inča korisnicima donosi živopisne detalje, koji u kombinaciji sa Dolby Atmos zvukom pruža bogato audio-vizuelno iskustvo.

Galaxy A80 napaja pametna bateriju od 3.700 mAh koja koja optimizuje potrošnju energije telefona, prateći navike korisnika. Baterija se puni superbrzi punjač na 25W.

Karakteristike svih modela Samsungove Galaxy A serije možete videti u tabeli:

IZVOR: B92, SAMSUNG

Danas objavljeno

Koliko RAM-a imate, a koliko vam je stvarno potrebno?

V.R.

Dogecoin: Uspon “smiješne” kriptovalute

V.R.

The Lord of the Rings biće najskuplja TV serija u istoriji

V.R.

Ostavite komentar