21. Oktobra 2021.

Samsung je predstavio Galaxy Z Flip3 i Watch4 Series Bespoke Edition

Big Portal

Galaxy Bespoke Studio omogućava izbor boje za prednju stranu, poleđinu i okvir telefona. Trenutno je moguć izbor između crne i srebrne za okvir, dok su za prednju stranu i poleđinu dostupne plava, roze, žuta, bela i crna. Izdignuće za kamere ostaje crno bez obzira na to koja opcija boja se izabere.

Ukupno, ovo omogućava 49 kombinacija boja (prema Samsungovim navodima). Kasnije će biti moguća kupovina novih panela i menjanje onih sa kojima je telefon originalno stigao.

Glavna inovacija ovog projekta predstavlja mogućnost da Samsung kreira korisnikov prilagođeni telefon i isporuči ga na selektovana tržišta. Trenutno Bespoke Studio opslužuje sledeća tržišta: SAD, Veliku Britaniju, Kanadu, Australiju, Francusku i Južnu Koreju. Samsung planira da kasnije proširi ovu listu.Još dva uređaja se pridružuju ovom Bespoke iskustvu – Galaxy Watch4 i Watch4 Classic pametni satovi. Moguć je izbor između dva modela i injihove dve veličine, a potom je moguć izbor kompatibilne narukvice. Cene pomenutih pametnih satova su neizmenjene.

sam2_545.jpg


Kada su u pitanju cene za Samsung Galaxy Z Flip3 Bespoke Edition, početna cena je 1100 dolara, što je za samo 50 dolara više od normalne cene za 256GB model (ne postoji 128GB verzija za Bespoke Edition).

Izvor: GSMArena

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare