Samsung je potvrdio da stižu novi Galaxy Z Fold i Z Flip - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Samsung je potvrdio da stižu novi Galaxy Z Fold i Z Flip

Južnokorejska kompanija je najavila da će postojeći Samsungovi fleksibilni telefoni dobiti naslednike kasnije tokom godine.

Potpredsednik Samsungovog mobilnog poslovanja je, tokom kompanijinog najnovije finansijskog izveštaja, nagovestio predstojeće telefone sa savitljivim ekranima. “Trenutno smo zauzeti na polju pripreme novog savitljivog modela, koji je planiran za objavu tokom druge polovine godine”, istakao je Kim Sung-ku.

On je takođe dodao da Samsug planira da telefone sa fleksibilnim ekranom načini jednim od temelja kompanijinog poslovanja, zajedno sa telefonaima iz Galaxy S serije. Ovo dodatno pokazuje koliko je Samsung ozbiljan u svojim namerama kada su u pitanju fleksibilni telefoni.

Južnokorejski gigant je ostvario značajne napretke sa Galaxy Z Fold 3 i Galaxy Z Flip 3 modelima, a očekuje se da će predstojeći savitljivi telefoni biti još bolji i kvalitetniji.

Ranije su se pojavljivale informacije o tome da bi kompanija mogla proizvesti i jeftiniji Galaxy Z Fold Lite model, ali se do sada to nije materijalizovalo.

Danas objavljeno

Ruski hakeri ukrali više od 50 miliona lozinki

V.R.

Neredi u najvećoj fabrici iPhone telefona u Kini

V.R.

Google Workspace donosi poboljšanu pretragu Gmail prepiske

V.R.

Ostavite komentar