Samsung je objavio iTest veb aplikaciju koja iPhone pretvara u Galaxy uređaj - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Samsung je objavio iTest veb aplikaciju koja iPhone pretvara u Galaxy uređaj

Samsung pojačava napore kako bi na svoju stranu privukao više iPhone korisnika. Kompanija je pokrenula novi sajt, pod nazivom “iTest”, koji iPhone korisnicima omogućava da dožive Samsung iskustvo preko veb aplikacije koja simulira Android ekosistem.

Kada korisnik poseti Samsungov iTest sajt, ponudiće mu se da doda veb aplikaciju na početni ekran svog iPhone uređaja. Nakon ovoga, aplikaciju je moguće pokrenuti kao bilo koju drugu i isprobati Android interfejs.

Iskustvo je poprilično impresivno i veoma dobro prikazuje Android i Samsung Galaxy iskustvo preko veb aplikacije koja se pokreće na iPhone-u. Moguće je pretraživati Galaxy Store, menjati teme, istraživati Samsung Camera aplikaciju i drugo.


Dok se nalazite u Samsung iTest aplikaciji na iPhone-u, dobijaćete i različite simulacije tekstualnih obaveštenja i telefonskih poziva za isprobavanbje različitih situacija i načina komuniciranja sa prijateljima. Samsung je naravno priliku iskoristio i za promovisanje drugih proizvoda, kao što su Galaxy Buds Pro, Galaxy Watch3 i Galaxy Buds Live.

Očekivano, ovo veb iskustvo ima i neke mane, kao što su tehnička ograničenja za veb apliakcije, a mnoge apliacije samo omgućavaju uvid u početni ekran. Pored toga, iTest iskustvo se promoviše samo na Novom Zelandu u ovom trenutku, ali je sajt dostupan globalno.

Možete isprobati iTest iskustvo na svom iPhone-u posetom Samsungovog sajta na ovoj adresi.

Izvor: 9to5mac

Danas objavljeno

Razotkrivena sajber špijunaža na Facebooku i drugim platformama

Vanja A

Kako je Samsung uspio da napravi ultra tanko staklo za svoje savitljive telefone?

Vanja A

Samsung predstavio nove slušalice i pametne satove koji su fokusirani na vaše zdravlje

Vanja A

Ostavite komentar