9. Maja 2022.

Samsung Galaxy Z Fold4 i Z Flip4 zadržavaju punjenje na 25W

Big Portal

Podsetićemo da je Samsung punjače izbacio sa Galaxy S21 i Z3 serijom, a odnedavno i A serija dolazi u elegantnim malim kutijama sa USB-C kablićem i iglicom za SIM slot kao jedinom dodatnom opremom.

Interesantno je da većina Samsung telefona koristi 25W punjače još od 2019. godine i da je ovaj proizvođač, baš kao i Apple vrlo oprezan kada je u pitanju brzo punjenje.

Informacije o punjačima dolaze iz Kine, gde se Galaxy Z serija isporučuje sa punjačem, za razliku od ostatka sveta, a gde su procurele informacije o novim Z Fold4 i Z Flip4 telefonima. U javnost su dospele oznake modela – SM-F7210 i SM-F9360, kao i dobri stari EP-TA800 punjač od 25W.flipp7s.jpg

Iako nema baš previše informacija o novom Fold4 telefonu, ono što je procurelo je da će novi veliki savitljivi fablet imati istu bateriju kao svoj prethodnik (4400mAh), kao i da neće dolaziti sa slotom za S Pen. To znači da će autonomija biti najveći problem, kao i kod dosadašnjih Fold modela, gde baterija jedva izdržava jedan dan upotrebe.

Fold4 bi takođe trebao da usvoji tri kamere sa S22 Ultra – 108MP glavni senzor, 12MP širokougaoni i 10MP 3x zum. Baterija na Flip4 modelu bi trebala da bude 3400mAh, a oba telefona će pokretati Snapdragon 8 Gen 1 ili njegova „Plus“ verzija.

Novi modeli Samsung Galaxy Z serije bi trebali da se pojave u avgustu ove godine, piše GSMArena.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare