Samsung Galaxy Z Fold3 neće imati ugrađen slot za S Pen - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Samsung Galaxy Z Fold3 neće imati ugrađen slot za S Pen

Od treće generacije Samsung Galaxy Fold fleksibilnog telefona se očekuje da konačno omogući podršku za S Pen. Tokom prethodnih godinu dana smo imali priliku da vidimo veliki broj glasina, kao i prijava za patente koji ukazuju na podršku za stylus.

Novi izveštaj iz Južne Koreje ukazuje na strukturalne izazove sa kojima je Samsung morao da se suoči kako bi S Pen implementirao u dolazeći savitljivi telefon. Prvobitni plan je bio da se u telefon ubaci slot za S Pen, kao kod Galaxy Note serije, ali izgleda da ta opcija više nije aktuelna jer Z Fold3 neće imati dovoljno mesta.

Samsung Galaxy Z Fold3 neće imati ugrađen slot za S Pen

Nedavni izveštaji su sugerisali da će Galaxy Z Fold3 biti lakši i tanji od njegovog prethodnika, što dodatno smanjuje mogućnost dodavanja prostora ugrađenu pametnu olovku. Samsung će se verovatno odlučiti za sličan pristup kao kod Galaxy S21 Ultra, koji takođe ima podršku za S Pen, ali se stylus kupuje zasebno i može se smestiti u neke kompatibilne futrole.

Galaxy Z Fold3 bi, uz Galaxy Z Flip2 i Galaxy S21 FE, trebalo da bude predstavljen tokom druge polovine 2021. godine. Očekuje se da će telefon u masovnu proizvoidnju ući tokom juna, dok će zvanično biti predstavljen u periodu jul-avgust.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

G.Skill najavljuje Ripjaws S5 seriju DDR5 memorija

Vanja A

Gigabyte Z690 AERO D kombinuje funkcionalnost sa vrhunskom estetikom

Vanja A

NVIDIA je odabrala AMD Ryzen Threadripper PRO za novu generaciju GeForce NOW servisa

Vanja A

Ostavite komentar