Samsung Galaxy Z Fold3 je ušao u masovnu proizvodnju - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Samsung Galaxy Z Fold3 je ušao u masovnu proizvodnju

Nakon meseci glasina i nagađanja, Samsung je navodno započeo sa masovnom proizvodnjom svog Galaxy Z Fold3 telefona sa fleksibilnim ekranom. Ovo je objavio dojavljivač Roland Quandt.

Quandt sugeriše da je južnokorejska kompanija već nabavila sve glavne komponente za novi savitljivi telefon. Ovo takođe znači da nismo daleko od zvanične objave uređaja, a glasine sugerišu da će se to desiti već narednog meseca.

Očekuje se da će Samsung na početku proizvesti limitirane količine Galaxy Z Fold3 telefona. Proizvodnja Galaxy Z Flip3 modela još nije počela, ali to ne znači da dva fleksibilna telefona neće biti objavljena zajedno.

Galaxy Z Fold3 bi trebalo da ima 7.55-inčni LTPO AMOLED glavni ekran, sa 120Hz stopom osvežavanja i podrškom za S Pen. Nedavne glasine su sugerisale da će Samsung implementirati kameru ispod ekrana, a to će biti 16MP Sony IMX 471 senzor.

Spoljašnji, manji displej će imati 10MP selfi kameru, dok će sistem kamera na poleđini biti isti kao kod prošlogodišnjeg modela, sa 12MP glavnim, ultraširokom i telefoto senzorima.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Video igre na koje treba obratiti pažnju u oktobru

Vanja A

Da li vještačka inteligencija već bolje čita sa usana od ljudi?

Vanja A

Twitter nagoveštava kako će izgledati opcija izmijene tvitova

V.R.

Ostavite komentar