Samsung Galaxy Z Fold3 i Z Flip3 prikazani na novim renderima - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Samsung Galaxy Z Fold3 i Z Flip3 prikazani na novim renderima

Tokom prethodnog perioda imali smo veliki broj informacija o Samsung Galaxy Z Fold3 telefonu, koji se očekuje sa kamerom ispod ekrana za unutrašnji sklopivi displej. Međutim novi renderi, koji su se sada pojavili, pokazuju punch-hole selfi kameru na sličnom mestu gde je bila i kod Z Fold2 modela.

Tokom prethodnog perioda imali smo veliki broj informacija o Samsung Galaxy Z Fold3 telefonu, koji se očekuje sa kamerom ispod ekrana za unutrašnji sklopivi displej. Međutim novi renderi, koji su se sada pojavili, pokazuju punch-hole selfi kameru na sličnom mestu gde je bila i kod Z Fold2 modela.

Fotografija potvrđuje i da će Fold3 imati podršku za S Pen, mada bi to mogao biti specijalni S Pen, koji na sebi ima ugravirano “Fold Edition”. Vidljiv je i sistem sa tri kamere, a deluje da nijedan od senzora nije periskop, pa se očekuju široka, ultraširoka i 2/3x telefoto kamera.Na drugoj fotografiji je vidljiv i Galaxy Z Flip3. Manji preklopni telefon ima dizajn u dva tona, sa dve kamere i većim spoljnim ekranom.

Očekuje se da će Galaxy Z Fold3 i Galaxy Z Flip3 biti zvanično predstavljeni tokom Samsungovog narednog Unpacked događaja, koji će biti održan početkom avgusta.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

G.SKILL objavio DDR5-6400 CL32 memorijski komplet sa ekstremno malim kašnjenjem

Vanja A

iPhone uređaji bi uskoro mogli da prihvataju beskontaktna plaćanja koristeći NFC

Vanja A

YouTube želi da doda NFT u svoje servise

Vanja A

Ostavite komentar