Samsung Galaxy Watch 3 prepoznavaće pokrete ruku - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Samsung Galaxy Watch 3 prepoznavaće pokrete ruku

Pametni satovi su zgodan dodatak za telefone, naročito kvalitniji modeli koji omogućavaju i javljanje na pozive. Međutim, šta kada je telefon u džepu, sat na ruci, a ruke pune? Samsung je razmišljao o ovoj (veoma čestoj) varijanti, koju će novi Galaxy Watch 3 rešiti na nesvakidašnji način.

Prepoznavanje pokreta ruke

Nova Galaxy Watch 3 plugin aplikacija podržavaće prepoznavanje pokreta ruku, a najkorisnija će biti opcija odgovaranja na pozive. Naime, kad sat počne da zvoni, potrebno je samo stisnuti i otpustiti pesnicu kako bi se odgovorilo na poziv. Ako ne želite da se javite na poziv, dovoljno je da se prodrma ruka.

Još jedna od korisnih opcija je detekcija pada. Ako Galaxy Watch 3 detektuje pad, zvoniće 60 sekundi. Ukoliko korisnik ne reaguje u tom periodu, sat će poslati SMS sa lokacijom i ranije snimljeni audio u dužini od 5 sekundi koji će biti prosleđen predefinisanim kontaktima.

Samsung bi ove funkcije trebao zvanično da predstavi 5. avgusta na svom Unpacked online događaju, a u prodaji će se naći nekoliko dana, do nedelja kasnije (zavisno od tržišta).

Engadget

Danas objavljeno

Predstavljen OnePlus Watch Harry Potter Edition

Vanja A

Redmi Smart TV X 2022 će imati 120Hz osvježavanje

Vanja A

Marvel’s Guardians of the Galaxy zahtijeva 150GB slobodnog prostora

Vanja A

Ostavite komentar