13. Oktobra 2021.

Samsung Galaxy S22 Ultra na novim CAD renderima, sa dva ispupčenja za kamere

Big Portal

 Sada sajt LetsGoDigital i Technizo Concept nude ažurirane rendere sa drugačijim sistemom kamera na poleđini. Nedugo nakon što je prvi set rendera objavljen, dojavljivač IceUniverse je sugerisao da bi Samsung mogao implementirati drugačiji aranžman kamera, na dva odvojena ispupčenja.

Umesto ispupčenja za kamere u P obliku, sada novi renderi sugerišu kamere smeštenje u dva manja “ostrva”. U ovom sistemu kamera bi trebalo da se nađu 108MP glavni senzor i 12MP ultraširoki senzor, dok će 3x telefoto i 10x periskop telefoto kamere dobiti povećanje rezolucija na sa 10MP na 12MP u odnosu na S21 Ultra.

Renderi prikazuju telefon u beloj, crnoj i bordo crvenoj boji. Galaxy S22 Ultra dizajn jezik više sugeriše na ono kako bi Galaxy Note 21 Ultra izgledao d aje objavljen, uključujući i slot za S Pen pametnu olovku.

samsungs22ultracamera.jpg


U velikoj meri se veruje da će Galaxy S22 Ultra biti spirituelni naslednik Galaxy Note serije, a nedavno sus e pojavile informacije da bi objava pomenutog modela mogla biti objavljena kasnije nego što se očekivalo. Galaxy S22 serija bi mogla biti predstavljena krajem februara, tokom Mobile World Congress događaja.

Izvor: LetsGoDigital

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare