Samsung Galaxy S22 se pojavio na fotografiji uživo, S22 Ultra dobija sertifikat FCC - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Samsung Galaxy S22 se pojavio na fotografiji uživo, S22 Ultra dobija sertifikat FCC

Fotografije uživo pojavile su se na Weibo mreži, a objavio ih je poznati leakster Ice Universe, koji otkriva da će dolazeći Galaxy S22 izgledati veoma slično Galaxy S21 seriji kada je u pitanju zadnja strana uređaja.

Izgleda da Galaxy vanila model ima isti opšti dizajn, osim što dolazi sa sjajnom završnom obradom – umesto mat završne obrade koja je trenutno na Galaxy S21 seriji.

Čini se kao da je sve ostalo izgleda identično, tri kamere, odvojeni LED blic, pa čak i Samsung logo na dnu. Ranije smo izvestili da bi Galaxy S22 mogao biti dostupan u ukupno četiri boje, uključujući opcije roze zlatne, zelene, crne i bele, ali kao i uvek, sa Samsung uređajima, više boja može postati dostupno tokom specijalnih događaja i saradnje sa drugim kompanijama. Takođe smo čuli da će S22 i S22 Plus imati baznu memoriju od 128 GB i najmanje 8 GB memorije.

S22lanak.jpg

Prethodne glasine su sugerisale da bi predstojeći flagship uređaji mogli biti opremljeni Snapdragon 8 Gen 1 ili Exynos 2200 čipsetima, iako će to zavisiti od regiona, javlja GSM Arena. Takođe smo čuli da će Galaxy S22 serija koštati otprilike isto kao Galaxy S21 serija, te možda budemo pošteđeni porasta cena ovog puta.

Benchmark.

Danas objavljeno

Samsungov skener otiska prsta će navodno biti 2,5 milijarde puta sigurniji do 2025. godine

Vanja A

Korisnici širom svijeta prijavljuju da je Fejsbuk pao

Vanja A

Predstavljene natrijum-jonske baterije, jeftinije i podjednako dobre kao litijumske

Vanja A

Ostavite komentar